ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Την προηγούμενη εβδομάδα απογοητεύσαμε πολλούς, δεν έπρεπε να κάνουμε το ίδιο και σήμερα"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου τόνισε πως οι πράσινοι πήραν μία σημαντική πρόκριση λόγω της συγκέντρωσης που έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναθηναϊκός προκρίθηκε στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας 1-0 του Ατρομήτου. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε πως η ομάδα του απογοήτευσε πολλούς κόντρα στον Αστέρα και δεν έπρεπε να κάνει το ίδιο απέναντι στους Περιστεριώτες. Ανέφερε ακόμη πως οι πράσινοι πήραν μία δίκαιη νίκη, ενώ ο Παναθηναϊκός ψάχνει ακόμη την ταυτότητά του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

Για το ματς: "Σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, ήταν ματς Κυπέλλου απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Για εμάς ήταν τεράστια σημασία η πρόκριση στο σημερινό παιχνίδι".

Για την προσαρμοστικότητα του Παναθηναϊκού: "Στο πρώτο ημίχρονο καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Ήμασταν πιο επικίνδυνοι, δεν υπήρξαν πολλές φάσεις. Μετά το 1-0 τα πράγματα θα μπορούσαμε να ήταν πιο εύκολα, στο β ημίχρονο δεχθήκαμε κάποια πίεση, αλλά ήμασταν η ομάδα που είχε τις προϋποθέσεις για το δεύτερο γκολ. Δίκαια κερδίσαμε".

Για τη διαχείριση του αγώνα: "Νομίζω ήμασταν συνειδητοποιημένοι για το πόση σημασία είχε για εμάς το παιχνίδι. Η ομάδα ψάχνει ακόμη τη ταυτότητα της. Την προηγούμενη εβδομάδα απογοητεύσαμε αρκετούς, δεν έπρεπε να το κάνουμε και σήμερα γιατί θα φεύγαμε από έναν θεσμό που είναι σημαντικό να προχωρήσουμε. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ