ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Στο μέλλον θα κάνουμε περισσότερα πράγματα, δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό για τη Super League Interwetten.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό INTIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού υπογράμμισε πως η ομάδα του δεν είναι ακόμη στο επίπεδο που θέλει και μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα.

Με μία καταπληκτική εμφάνιση ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε 4-1 του Ιωνικού για την 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη συνέντευξη Τύπου σχολίασε πως χρειάζεται χρόνος, ώστε η ομάδα να έχει την σφραγίδα του, ενώ τόνισε πως οι πράσινοι μπορούν να πετύχουν ακόμη περισσότερα πράγματα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

Για το ματς: "Σίγουρα ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για μας. Το πρώτο από τα επόμενα τέσσερα κρίσιμα. Νομίζω ότι είχαμε μεγάλη σοβαρότητα σήμερα. Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν να κερδίσουμε στην έδρα μας. Ο Ιωνικός έχει δείξει ένα πολύ καλό πρόσωπο στις πρώτες αγωνιστικές. Είμαι ικανοποιημένος από την ομάδα. Ο κόσμος μας βοήθησε να έχουμε αυτή την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν δίκαιη νίκη. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα γκολ".

Για την εμφάνιση: "Θα έλεγα ότι ήταν μια καλή εμφάνιση. Ήμασταν γρήγοροι στην ανάπτυξη. Δεν χάναμε χρόνο. Έπρεπε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο απλοί. Χρειαζόταν αρκετή κίνηση και αρκετό τρέξιμο από τους επιθετικούς. Σε κάποια διαστήματα δεν είχαμε συνεχή ροή. Αλλά νομίζω ότι με την ταχύτητα που παίζαμε ο Ιωνικός μπορούσε να μας απειλήσει . Είναι μια θέση που δεν έχει παίξει πολλές φορές στο παρελθόν ο Παλάσιος. Ένας τέτοιος παίκτης μπορεί να παίξει παντού μπροστά. Είναι ένας παίκτης που δεν μπορείς να τον αντιμετωπίσει εύκολα. Στο μέλλον θα περιμένουμε περισσότερα πράγματα, καθώς προσαρμόζεται γρήγορα".

Για την ηρεμία που έβγαλε ο Παναθηναϊκός μετά το 1-1: "Κανένας δεν θέλει να δέχεται γκολ. Το τέρμα που δεχτήκαμε ήταν κόντρα στη ροή. Δεν παρασυρθήκαμε από το γκολ, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν πολύ ζεστή. Αυτό βοήθησε τους ποδοσφαιριστές. Όταν δέχεσαι γκολ κόντρα στη ροή. Η ατμόσφαιρα βοήθησε να ξεπεραστεί".

Για το αν ο Παναθηναϊκός έχει την σφραγίδα του: "Το να έχει μία ομάδα τη σφραγίδα ενός προπονητή χρειάζεται χρόνος. Σίγουρα δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε. Έχουμε καλή ποιότητα παικτών και σοβαρά παιδιά. Πιστεύω ότι στο μέλλον θα κάνουμε περισσότερα πράγματα. Με ικανοποιεί η προσπάθεια που κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Είμαστε χαρούμενοι μετά τις νίκες στην έδρα μας, αλλά ένα πρωτάθλημα δεν παίζεται μόνο στην έδρα μας. Για να έχει μια ομάδα καλή πορεία θα πρέπει να είναι αποδοτική και εκτός έδρας.

Δεν ξεχωρίζω τα παιχνίδια, καθώς μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει την ίδια φιλοσοφία σε όλα τα ματς. Μας πλήγωσαν τα εκτός έδρας παιχνίδια. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε. Η πρώτη εθνική είναι πολύ δύσκολη και ο δικός μας στόχος είναι να έχουμε την ίδια απόδοση και εντός και εκτός. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο καλύτεροι γίνεται και εκτός".

Για τον Καρλίτος και τι έκανε να τον αλλάξει: "Δεν ήμουν πέρυσι εδώ. Από την πρώτη μέρα που ήρθα ο Καρλίτος και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ σοβαρά. Νομίζω ότι όλα εξαρτώνται από τους ίδιους. Δεν ξέρω αν ο τρόπος παιχνιδιού ή οι θέσεις βοηθούν κάποιους. Ο Καρλίτος είναι σοβαρός από την πρώτη μέρα σε όποια θέση έχει παίξει. Είναι έξυπνος, έχει εκτελεστικές ικανότητες και είναι γενικότερα πολυ καλός. Έχει μεγάλη βοήθεια και από τους υπόλοιπους. Δουλεύουν όλοι για να τον βοηθήσουν. Είναι ένα ταπεινό παιδί που δεν αλλάζει τίποτα στη συμπεριφορά του. Κάνει μεγάλη προσπάθεια και επιβραβεύεται".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ