ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Προβληματιζόμαστε με τις ήττες, αλλά είμαστε καλή ομάδα και θα αντιδράσουμε"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά την ήττα από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ανέφερε ότι υπάρχει προβληματισμός για τις ήττες που έχει ο Παναθηναϊκός στα τελευταία ματς, ωστόσο είναι καλή ομάδα και θα αντιδράσει.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξέφρασε τον προβληματισμό του στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Αστέρα, ωστόσο θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα και θα αντιδράσει σε επίπεδο αποτελεσμάτων και αγωνιστικής εικόνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη NOVA: Για το ματς: "Νωρίς άλλαξαν οι ισορροπίες του ματς. Ήταν δύσκολο παιχνίδι και έγινε πιο δύσκολο μετά την αποβολή του Κουρμπέλη. Δεν ήταν εύκολο να το διαχειριστούμε. Δεν κινδυνεύαμε αλλά δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε όπως θα μπορούσε με έντεκα παίκτες.

Δεν αξίζαμε να χάσουμε από τη μοναδική επίθεση του Αστέρα δεχθήκαμε γκολ, ενώ μπορούσαμε να βρούμε γκολ σε κάποιες τελικές προσπάθειές μας".

Για τις τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία ματς: "Προβληματιζόμαστε. Ήμασταν η πρώτη ομάδα για μεγάλο διάστημα. Όταν δέχεσαι τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, προβληματίζεσαι. Υπάρχουν πολλά ματς μέχρι το τέλος. Είμαστε καλή ομάδα και θα αντιδράσουμε ως προς το παιχνίδι μας και τα αποτελέσματα".

Για το αν θεωρεί φυσιολογική την κοιλιά του Παναθηναϊκού: "Δεν μπορώ να το πω ότι είναι φυσιολογική, αλλά είναι μία κακή περίοδος αγωνιστικά και βάσει αποτελεσμάτων".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ