ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Πρόκληση για όλους το ντέρμπι, πρέπει να είμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ INTIME

Στη μεγάλη σημασία που έχει για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού το αυριανό (Κυριακή 17/4, 21:30, COSMOTESPORTS 1HD, Live SPORT24) μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 5η αγωνιστική των playoffs, αναφέρθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV, επισημαίνοντας πως τα συγκεκριμένα ματς θα έχουν πάντα χαρακτήρα "ντέρμπι" με όλη τη σημασία της λέξεως, ενώ υπογράμμισε πως για να εκπληρώσουν οι πράσινοι τους στόχους που έχει θέσει, θα πρέπει να παρουσιάσει πολύ ανταγωνιστική εικόνα απέναντι στους Πειραιώτες (17/04, 21:30, COSMOTE Sport 1 και Live SPORT24).

"Πάντα είναι ένα ντέρμπι. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι και σίγουρα και οι δύο ομάδες θέλουν να το κερδίσουν. Υπ’ αυτή την άποψη πιστεύω δεν θα παίξει κανένα ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός -λόγω των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη- δεν έπαιξε στο προηγούμενο παιχνίδι του. Ούτε θα παίξει ρόλο το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετό διάστημα έχει αποκτήσει πλεονέκτημα στην προσπάθειά του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος" ανέφερε στην αρχική τοποθέτησή του ο 59χρονος τεχνικός του Παναθηναϊκού και κατέληξε, τονίζοντας:

"Σε όλους αρέσει να παίζουν στα μεγάλα παιχνίδια και σε γήπεδα που έχουν πλέον κόσμο. Άρα είναι μία πρόκληση για όλους να γίνει ένα καλό παιχνίδι, με όλη τη σημασία του ντέρμπι που διαχρονικά έχουν αυτές οι δύο ομάδες. Πρέπει για τους στόχους που έχουμε να είμαστε σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ DERBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ