ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Ο πληγωμένος εγωισμός λειτούργησε στη διάθεση που δείξαμε"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Βόλος | 26 Σεπτεμβρίου 2021
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Βόλος | 26 Σεπτεμβρίου 2021 IN TIME SPORTS

Η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Βόλου με το ευρύ 5-1 ήρθε λόγω της διάθεσης που έδειξαν οι πράσινοι μετά τις δύο σερί ήττες που πλήγωσαν τον εγωισμό των πράσινων σύμφωνα με τον Γιοβάνοβιτς.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβις στο πρώτο του σχόλιο με τη λήξη της αναμέτρησης και το ευρύ 5-1 του Παναθηναϊκού επί του Βόλου στάθηκε στη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του και στον πληγωμένο εγωισμό της ομάδας.

"Μας πλήγωσαν οι δύο ήττες σίγουρα και αυτό φάνηκε στη διάθεση από την αρχή του παιχνίδιου. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που παρουσιάζει το καλύτερο θέαμα σε αυτή την αρχή του πρωταθλήματος απ' όλες τις υπόλοιπες, δεν ήταν εύκολο. Η διάθεση και ο πληγωμένος εγωισμός θα έλεγα μετά από δύο ήττες λειτούργησαν καλά για εμάς στην αρχή του παιχνιδιού. Βάλαμε εύκολα τα γκολ και μετά είχαμε και καλή απόδοση".

Για την υπομονή, την αλλαγή φιλοσοφίας και το θέαμα;

"Όταν είσαι προπονητής στον Παναθηναϊκό το μόνο που δεν έχεις είναι ο χρόνος απλά ελπίζω ότι με αυτές τις εμφανίσεις μπορεί να μάθουμε αρκετά πράγματα όπως μπορούμε να μάθουμε και αρκετά πράγματα από τις δύο ήττες όσον αφορά πως στον Παναθηναϊκό από τη μια στιγμή στην άλλη μπορεί να αλλάξει η διάθεση απ' όλους και σίγουρα εμείς είμαστε οι μόνοι υπεύθυνοι να την κρατήσουμε σε ένα καλό επίπεδο.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους της ομάδας που παρότι χάσαμε δύο σερί παιχνίδια από την αρχή του αγώνα ήταν θετικοί μαζί μας και αυτό βοήθησε τα παιδιά ώστε να έχουμε μια καλή εικόνα σήμερα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ