ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, όχι όμως από την εμφάνιση"

Ο Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του Ιωνικού με τον Παναθηναϊκό
Ο Γιοβάνοβιτς στο παιχνίδι του Ιωνικού με τον Παναθηναϊκό INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Νίκαια τόνισε πως η ομάδα του δεν έκανε καλό παιχνίδι, όμως σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί σε ένα εκτός έδρας ματς.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 του Ιωνικού για την 19η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του στην COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα τόνισε πως μένει ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, όχι όμως και από την εμφάνιση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς:

"Είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, δεν έχουμε καλή προϊστορία στα εκτός έδρας παιχνίδια. Από εμφάνιση όχι δεν είμαστε ικανοποιημένοι. Ο Ιωνικός ήταν καλά οργανωμένος, είχε δύναμη στο παιχνίδι του. Καταλάβαινες ότι ήταν ομάδα που ήθελε τους βαθμούς, πάλεψε σε όλη τη διάρκεια. Από την στιγμή που προηγηθήκαμε, δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι που μπορούσαμε να κάνουμε, ειδικά όταν το ματς άνοιξε.

Σίγουρα υπήρχαν παιχνίδια εκτός έδρας που κάναμε καλά παιχνίδια και όμως χάσαμε. Σήμερα δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά μετράνε οι τρεις βαθμοί ειδικά σε αυτο το σημείο του πρωταθλήματος που είμαστε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ