ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο φιλικό με τη Λοκομοτίβα
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο φιλικό με τη Λοκομοτίβα EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θεωρεί ότι η ομάδα του έδειξε κάποια θετικά στοιχεία στη φιλική αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ωστόσο θεωρεί ότι έχουν πολλά ακόμα βήματα για να φτάσουν στο επιθυμητό επίπεδο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έμεινε ευχαριστήμενος με την εικόνα που έδειξε ο Παναθηναϊκός, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο στη φιλική αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (2-2), ωστόσο ξεκαθάρισε, σε δηλώσεις του στην COSMOTE, ότι οι πράσινοι έχουν πολλά ακόμα να κάνουν για να είναι έτοιμοι.

Ο Σέρβος τεχνικός ξεκαθάρισε ότι είναι δύσκολο για την ομάδα του να αποκτήσει αγωνιστική ταυτότητα, ωστόσο θα κάνει τα πάντα, τόσο αυτός όσο και οι παίκτες του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιοβάνοβιτς στη COSMOTE: "Με άφησε ικανοποιημένο ότι μπορούσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δεύτερου. Κάναμε φάσεις για γκολ, αλλά υπήρχαν και αρνητικά στοιχεία. Σε κάποιες φάσεις έπρεπε να τελειώσουμε με πιο εύκολο τρόπο και να αποφύγουμε το λάθος".

"Υπήρχε καλή προσπάθεια απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο. Έχουμε πολλά πράγματα ακόμα να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι".

"Θα μας χρειαστεί χρόνος, δεν είναι εύκολο. Θέλει προσπαθεια και υπομονή για να έχει η ομάδα ταυτότητα. Δεν είναι εύκολο ούτε για εμένα ούτε για τους παίκτες, αλλά θα κάνουμε προσπάθεια για να έχουμε καλύτερη εικόνα"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ