ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Δίκαια χάναμε, δεν ήταν αυτό που περιμέναμε"

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Παναθηναϊκός | 4 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη διάρκεια του αγώνα Πάφος-Παναθηναϊκός | 4 Δεκεμβρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του μετά την ισοπαλία με την Πάφο θέλησε να μιλήσει μόνο για το πρώτο 45λεπτο και τα όσα είδε στη διάρκεια του και όχι για το δεύτερο μέρος λόγω των αρκετών αλλαγών του αντιπάλου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς απέδειξε και μετά το ισόπαλο φιλικό με την Πάφο γιατί είναι ένας πολύ σοβαρός προπονητής. Ο Σέρβος τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα και τη βελτιωμένη εικονα των πράσινων γιατί ξέρει και ο ίδιος πως αυτό ήταν κόντρα σε μια ομάδα που λόγω των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων έπρεπε να κάνει πολλές αλλαγές.

Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε κυρίως για το πρώτο 45λεπτο όπου ο Παναθηναϊκός δίκαια έχανε όπως είπε και η εικόνα που παρουσίασε δεν ήταν αυτή που περίμενε:

"Νομίζω πως αν πρέπει να σχολιάσουμε κάτι σε αυτό το παιχνίδι είναι μόνο το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν αυτό που περιμέναμε και δίκαια χάναμε το ματς έχοντας αρκετά θέματα στο παιχνίδι μας που πρέπει να διορθώσουμε. Στο 2ο μέρος δεν αξίζει κριτική γιατί η Πάφος λόγω των υποχρεώσεων που έχει στο πρωτάθλημα έβαλε νέα παιδιά και δεν αξίζει σχολιασμό, δεν νομίζω ότι κάτι μπορούσαμε να πάρουμε απ' αυτό το δεύτερο μέρος.

Νομίζω πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι που μπορούσαμε να βγάλουμε κάποια συμπεράσματα αλλά στο δεύτερο σίγουρα όχι.

Έχουμε αρκετά θέματα. Δεν νομίζω πως είναι αυτό που περιμάναμε, έχουμε κάποια θέματα των τραυματισμών δεν είναι αυτό που περιμέναμε για την προετοιμασία για τη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος. Πιστεύουμε πως στις επόμενες 10 μέρες θα αλλάξουν τα πράγματα θετικά".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ