ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Γιοβάνοβιτς: "Δεν δικαιολογείται να κάνουμε πάλι τέτοια λάθη, αδικήσαμε τον εαυτό μας"

Ο Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα
Ο Γιοβάνοβιτς στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Αστέρα INTIME

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Αστέρα στάθηκε στα λάθη της ομάδας του που οδήγησαν στα δύο γκολ της ανατροπής των Αρκάδων.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 από τον Αστέρα για την 7η αγωνιστική της Super League Interwetten. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στις δηλώσεις του στη NOVA στάθηκε στα λάθη της ομάδας του που οδήγησαν στα δύο γκολ των Αρκάδων, ενώ υπογράμμισε ότι οι παίκτες του αδίκησαν τους εαυτούς τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιοβάνοβιτς

Για το ματς: "Δεν νομίζω ότι ήμασταν κακοί στον αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι από την αρχή έως το τέλος. Προηγηθήκαμε και σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε την πρωτοβουλία. Δεν είχαμε την κυκλοφορία της μπάλας στο τελευταίο τρίτο που θα μας έδινε περισσότερες φάσεις. Δεν δικαιολογείται να κάνουμε πάλι τέτοια λάθη και να δεχθούμε δύο γκολ μετά το 1-0. Αδικήσαμε το εαυτό μας χωρίς να μειώσω τη νίκη του Αστέρα. Κάναμε σοβαρά λάθη".

Για το ότι δυσκολεύεται όταν βρίσκεται πίσω στο σκορ: "Δυσκολεύονται όλες οι ομάδες, όχι μόνο εμείς. Πρέπει να βρούμε επιλογές επιθετικά που δεν είναι εύκολο. Όταν άλλη αμύνεται με περισσότερους παίκτες. Σίγουρα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Η ήττα πονάει, όμως δεν έχω παράπονο από τη διάθεση των παικτών. Νομίζω μας έλειπε ταχύτητα στη φάση που έπρεπε να τελειώνουμε τις επιθέσεις. Αν την είχαμε θα κάναμε περισσότερα πράγματα επιθετικά".

Για τη διαφορά εντός-εκτός αγώνων: "Το μόνο που μπορώ να πω είναι μπορεί να μας εμπνέει η έδρα μας. Αγωνιζόμαστε σε όλα τα παιχνίδια με το ίδιο σκεπτικό".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ