ΑΕΚ

Ο Γιώργος Κοσμάς για CEO στην ΑΕΚ

Ο Γιώργος Κοσμάς
Ο Γιώργος Κοσμάς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο επί σειρά ετών αθλητικός συντάκτης Γιώργος Κοσμάς, με επιτελικό πόστο σε πολλά Μέσα, θα είναι όπως όλα δείχνουν ο αντικαταστάτης του Μηνά Λυσάνδρου στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το πρόσωπο-έκπληξη που άπαντες ανέμεναν να ανακοινωθεί ως ο αντικαταστάτης του παραιτηθέντος διευθύνοντος συμβούλου Μηνά Λυσάνδρου, είναι πολύ γνωστό στην οικογένεια της ΑΕΚ. Πρόκειται για τον διακεκριμένο δημοσιογράφο Γιώργο Κοσμά, ο οποίος είχε διατελέσει επί σειρά ετών, ρεπόρτερ της ΑΕΚ σε καθημερινές αθλητικές εφημερίδες, αλλά και ραδιόφωνα.

Στην πορεία ανέλαβε επιτελικό ρόλο στην εφημερίδα "Εξέδρα", στην συνέχεια διευθυντής στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sport FM" ενώ τα τελευταία τρία χρόνια, ήταν διευθυντής αθλητικού τμήματος στον τηλεοπτικό σταθμό Open. Από το προηγούμενο πόστο του, ο Γιώργος Κοσμάς παραιτήθηκε τις προηγούμενες μέρες και οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι έχει ήδη δώσει τα χέρια με τον (εορτάζοντα σήμερα, καθώς κλείνει 70 χρόνια ζωής) Δημήρη Μελισσανίδη, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Μηνά Λυσάνδρου.

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ακόμα και σήμερα, οριστικές εξελίξεις στο θέμα καθώς ο ρόλος του CEO είναι πολύ σημαντικός για την λειτουργία της ΠΑΕ και η αντικατάσταση του Λυσάνδρου αποτελούσε ένα μείζον ζήτημα για την ΑΕΚ και για το διοικητικό ηγέτη της προσωπικά, ο οποίος φαίνεται ότι κατέληξε στην επιλογή του Γιώργου Κοσμά

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ