EURO 2020

Γιάτσεκ Ζιελίνσκι: "Θα επέλεγα τον Σβιντέρσκι να παίξει στο πλάι του Λεβαντόφσκι"

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας
Ο Κάρολ Σβιντέρσκι με τη φανέλα της εθνικής Πολωνίας PHOTO CREDITS: ASSOCIATED PRESS

Ο Κάρολ Σβιντέρσκι δεν συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες για να ξεκινήσει στο παιχνίδι με τη Σλοβακία στο πλάι του Λεβαντόφσκι, όμως ο Γιάτσεκ Ζιελίνσκι θεωρεί ότι ο Πάουλο Σόουζα πρέπει να επιλέξει τον επιθετικό του ΠΑΟΚ.

Ο νυν τεχνικός των ακαδημιών της Λέγκια Βαρσοβίας, Γιάτσεκ Ζιελίνσκι, θεωρεί ότι ο Κάρολ Σβιντέρσκι πρέπει να παίξει στο πλευρό του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για την πρεμιέρα των ομίλων του Euro 2020, κόντρα στη Σλοβακία, όπως δήλωσε στο πολωνικό "Przegląd Sportowy".

Υπενθυμίζεται ότι ο Πάουλο Σόουζα έχει χάσει τους Κριστόφ Πιάτεκ και Αρκάντιους Μίλικ λόγω προβλημάτων τραυματισμού, με τον Πολωνό επιθετικό του ΠΑΟΚ και τους Σβίρτσοκ και Κοβνάτσκι να είναι οι υποψήφιοι που θα πλαισιώσουν τον Λεβαντόφσκι στην κορυφή της επίθεσης. Ο Σβίρτσοκ είναι αυτός που έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει, σύμφωνα με τα πολωνικά ΜΜΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζιελίνσκι: "“Αν ο Πάουλο Σόουζα αποφασίσει να παρατάξει την ομάδα με δύο επιθετικούς, θα επέλεγα τον Κάρολ Σφιντέρσκι να παίξει δίπλα στον Λεβαντόφσκι.

Άκουσα πολλές απόψεις που ανέφεραν πως ο Κάρολ δεν πέρασε τις εξετάσεις στο παιχνίδι με τη Ρωσία, αλλά δεν τις καταλαβαίνω. Κατά την γνώμη μου, ήταν από τους καλύτερους του παιχνιδιού.

Έκανε εξαιρετική δουλειά στην άμυνα, βοήθησε πολύ τους δύο κεντρικούς μέσους όταν οι Ρώσοι βρίσκονταν στην επίθεση. Εάν δεν ήταν αυτός, ο Κρικόβιακ και ο Κλιχ θα έπρεπε να ανέβουν πιο ψηλά και έτσι θα ελευθερώνονταν περισσότεροι χώροι στους Ρώσους. Ο Κάρολ έπαιξε κοντά τους, ήταν κολλημένος πάνω του και έκλεισε καλά τους χώρους".

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΩΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ