ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιατρός Φενέρ: "Ο Πέλκας έχασε τις αισθήσεις του και παραπονέθηκε για πόνο στο στήθος"

Γιατρός Φενέρ: "Ο Πέλκας έχασε τις αισθήσεις του και παραπονέθηκε για πόνο στο στήθος"

Ο γιατρός της Φενέρμπαχτσέ μίλησε για τις συνθήκες τραυματισμού του Δημήτρη Πέλκα και τι ακριβώς συνέβη ενώ ο Έλληνας μέσος λίγες ώρες αργότερα, κατά την επιστροφή της Φενέρ, έδειχνε σε καλή κατάσταση. (VIDEO & PICS)

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Πέλκα στο εκτός έδρας παιχνίδι της Φενέρμπαχτσέ με την Κόνιασπορ ήταν σοκαριστικός και από τύχη ο Έλληνας μέσος γλίτωσε τα χειρότερα. Ο γιατρός της Φενέρ, Μπουράκ Κουντουρατσίογλου, μίλησε για το τι συνέβη και αποκάλυψε πως ο Πέλκας έχασε προσωρινά τις αισθήσεις του, μετά τη σφοδρή σύγκρουση:

"Ο Πέλκας δέχθηκε ένα πολύ σοβαρό χτύπημα στο στήθος και έχασε τις αισθήσεις του για λίγο. Με την σύγκρουση που είχε δάγκωσε την γλώσσα του και είχε μία ελαφρά αιμορραγία από το στόμα. Αφού ανέκτησε τις αισθήσεις του, παραπονέθηκε για πόνους στο στήθος. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο το συντομότερο δυνατόν σε νοσοκομείο και εκεί κάναμε τομογραφία εγκεφάλου, λαιμού και πνευμόνων".

Τα ΜΜΕ στην Τουρκία ασχολήθηκαν αρκετά με τον τραυματισμό του Πέλκα και φιλοξενούν και βίντεο από την είσοδο του στο ασθενοφόρο που τον οδήγησε στο νοσοκομείο για τις πρώτες εξετάσεις.

Οι εξετάσεις που έκανε ο Πέλκας βγήκαν καθαρές ενώ κατά την επιστροφή της Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη ο Έλληνας μέσος ήταν καλύτερα και ο σύλλογος της Τουρκίας θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία με τον χαμογελαστό Πέλκα μέσα από το αεροπλάνο δείχνοντας πως όλα είναι καλά. Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ