ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιαννούλης: "Το όνειρό μου να παίξω στην Αγγλία έγινε πραγματικότητα"

Γιαννούλης: "Το όνειρό μου να παίξω στην Αγγλία έγινε πραγματικότητα"
Ο Γιαννούλης στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννούλης στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νόριτς υποστήριξε ότι το όνειρό του να παίξει στην Αγγλία έγινε πραγματικότητα και υποσχέθηκε να βοηθήσει όσο μπορεί για την άνοδο στην Premier League.

Η Νόριτς ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/1) την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ (με μορφή εξάμηνου δανεισμού και υποχρεωτική αγορά σε περίπτωση ανόδου) με τα καναρίνια να έχουν στα ελληνικά το όνομά τους στα social media.

Ο 25χρονος Κατερινιώτης μπακ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Νόριτς - στην επίσημη σελίδα της ομάδας - υποστήριξε ότι το όνειρό του να παίξει στην Αγγλία έγινε πραγματικότητα και υποσχέθηκε να βοηθήσει όσο μπορεί για την άνοδο στην Premier League.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπέγραψα. Ήταν ένα όνειρο για μένα να παίξω για μια αγγλική ομάδα και τώρα αυτό το όνειρο πραγματοποιείται. Ήταν αρκετά γεμάτες αυτές οι μέρες αλλά είμαι εδώ και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες.

Πάντα θα δίνω ό,τι περισσότερο μπορώ. Είμαι ένας γρήγορος παίκτης, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της Νόριτς και ελπίζω να προσαρμοστώ στον τρόπο που παίζει η ομάδα και να την βοηθήσω να πάρει την άνοδο", τόνισε ο Γιαννούλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΓΓΛΙΑ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ