ΠΑΟΚ

Η Νόριτς ανακοίνωσε τον Γιαννούλη αλλάζοντας τους λογαριασμούς της στα ελληνικά

Ο Γιαννούλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα που ήταν και αρχηγός
Ο Γιαννούλης με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Αστέρα που ήταν και αρχηγός EUROKINISSI SPORTS

Η Νόριτς ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (19/1) την απόκτηση του Δημήτρη Γιαννούλη από τον ΠΑΟΚ με τα καναρίνια να έχουν στα ελληνικά το όνομά τους στα social media.

Παίκτης της Νόριτς κι επίσημα από το απόγευμα της Τρίτης (19/1) ο Δημήτρης Γιαννούλης. Η αγγλική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτηση του Κατερινιώτη μπακ από τον ΠΑΟΚ (με τη μορφή δανεισμού από τον Δικέφαλο και υποχρεωτική αγορά σε περίπτωση ανόδου από την Championship στην Premier League).

Η ανακοίνωση της Νόριτς για Γιαννούλη
Η ανακοίνωση της Νόριτς για Γιαννούλη NORWICH FC

Το εντυπωσιακό είναι όπως διαπιστώνετε και από το tweet της ανακοίνωσης των "καναρινιών" έχουν βάλει στα ελληνικά ("Νόριτς Σίτι") το όνομά τους στα social media.

Μάλιστα δημοσίευσε κι ένα video με τις καλύτερες φάσεις από το νέο της μεταγραφικό απόκτημα.

Λίγο αργότερα και ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη μετακίνηση του 25χρονου αριστερού μπακ στην αγγλική ομάδα.

Μάλιστα οι ασπρόμαυροι ετοίμασαν κι ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του Γιαννούλη τόσο εντός αγωνιστικών χώρων, όσο και στ' αποδυτήρια με πειράγματα από και προς τους συμπαίκτες του.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την μεταγραφή του Δημήτρη Γιαννούλη στη Νόριτς. Η αγγλική ομάδα αποκτά τον παίκτη με μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες, με υποχρεωτική οψιόν αγοράς σε περίπτωση προβιβασμού στην Premier League, ενώ ο Δικέφαλος διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ σε ηλικία 18 ετών από τον Βατανιακό ως εξτρέμ. Ακολούθησε μια σειρά από δανεισμούς που αποδείχτηκαν θετικοί για την εξέλιξή του ως ποδοσφαιριστή και τον μετέτρεψαν σε ένα σύγχρονο full μπακ. Αρχικά δόθηκε στον Πιερικό κι έπειτα σε Ανόρθωση, Βέροια, Ατρόμητο.Κι αν οι πρώτες σεζόν μακριά από την Τούμπα ήταν δύσκολες, στη Βέροια άρχισε να εξοικειώνεται στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου κατακτώντας τον τίτλο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου. Στον Ατρόμητο καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους ακραίους μπακ στην κατηγορία και κέρδισε την επιστροφή του στην Τούμπα.Με τον ΠΑΟΚ απέδειξε τη μεγάλη ποιότητά του, κατέκτησε ένα πρωτάθλημα και δύο Κύπελλα, ενώ μετατράπηκε σε βασικό στέλεχος της Εθνικής Ελλάδας.

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναχωρεί για την Αγγλία, έχοντας προλάβει να φορέσει 77 φορές τη φανέλα του ΠΑΟΚ, να σκοράρει δύο γκολ και να μοιράσει 10 ασίστ.Δημήτρη, σ’ ευχαριστούμε για την προσφορά σου και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας σου!

Thank you Mr.NoBrakes!"

Ο Δημήτρης Γιαννούλης υποστήριξε ότι το όνειρό του να παίξει στην Αγγλία έγινε πραγματικότητα και έθεσε ως στόχο την άνοδο στην Premier League.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπέγραψα. Ήταν ένα όνειρο για μένα να παίξω για μια αγγλική ομάδα και τώρα αυτό το όνειρο πραγματοποιείται. Ήταν αρκετά γεμάτες αυτές οι μέρες αλλά είμαι εδώ και ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο με τους νέους μου συμπαίκτες.

Πάντα θα δίνω ό,τι περισσότερο μπορώ. Είμαι ένας γρήγορος παίκτης, τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού της Νόριτς και ελπίζω να προσαρμοστώ στον τρόπο που παίζει η ομάδα και να την βοηθήσω να πάρει την άνοδο".

Ο προπονητής της Νόριτς, Ντάνιελ Φάρκε, από την πλευρά του έπλεξε το εγκώμιο τόσο του Κατερινιώτη μπακ, όσο και του ΠΑΟΚ.

"Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε τον Δημήτρη. Θέλαμε κάποιον όχι μόνο για τις επόμενες εβδομάδες, αλλά για να μας βοηθήσει μακροπρόθεσμα.

Στον Δημήτρη βρήκαμε το κομμάτι που ψάχναμε. Είναι σε καλή ηλικία και με πολλά περιθώρια εξέλιξης. Είναι έμπειρος, έχει ήδη αρκετά ματς στην Εθνική και έπαιζε σε μια τοπ-ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ, όπου έπρεπε να νικά σε κάθε ματς", υποστήριξε ο Φάρκε στην επίσημη σελίδα της Νόριτς.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΟΚ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ