ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Γιαννούλης: Γλίτωσε από τα χειρότερα, εκτός για δύο μήνες

Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι
Ο Δημήτρης Γιαννούλης με τη φανέλα της Νόριτς σε ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο τραυματισμός του Δημήτρη Γιαννούλη θα του στοιχίσει την απουσία του από τη δράση για περίπου δύο μήνες, με τον προπονητή της Νόριτς, Ντιν Σμιθ, να ενημερώνει πως ο Έλληνας διεθνής αποκόμισε ένα πρόβλημα στους συνδέσμους.

Γλίτωσε από τα χειρότερα ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος αποκόμισε από τον τραυματισμό στο παιχνίδι με τη Γουίγκαν πρόβλημα στους συνδέσμους, που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για δύο μήνες, όπως ανακοίνωσε ο προπονητής της Νόριτς, Ντιν Σμιθ.

Ο Έλληνας διεθνής μπακ στάθηκε εξαιρετικά άτυχος στη δεύτερη αγωνιστική της Championship, αφού γύρισε τον αστράγαλό του, τη στιγμή που επιχειρούσε τάκλιν στον Λανγκ, με αποτέλεσμα να παίζει στο έδαφος, σφαδάζοντας από τους πόνους.

Το ιατρικό τιμ έσπευσε αμέσως για να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες, με τον Γιαννούλη να αποχωρεί τελικά από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο και οξυγόνο.

Ως εκ τούτου, ο 26χρονος αμυντικός δεν υπολογίζεται από τον Γκουστάβο Πογέτ για τα δύο επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας στους ομίλους του Nations League. Θυμίζουμε πως το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντιμετωπίζει εκτός στις 24 Σεπτεμβρίου την Κύπρο και στις 27 του ίδιου μήνα την Ιρλανδία.

TAGS ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΟΡΙΤΣ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ