ΑΕΚ

Γιαννίκης: "Τακτικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι"

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας
Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε ότι η ΑΕΚ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι στο τακτικό κομμάτι, όπως και στην πνευματική προετοιμασία για το παιχνίδι, τονίζοντας ότι και οι δύο ομάδες είχαν τις φάσεις του, ενώ αναφέρθηκε και στα τελικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων.

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) κόντρα στον ΠΑΟΚ για το πρώτο σκέλος της φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο Αργύρης Γιαννίκης ήταν χαρούμενος με την πνευματική ετοιμότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του στο συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και στο τακτικό κομμάτι, παρά τις απουσίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Γιαννίκης στην COSMOTE TV: 'Για το ματς: "Όπως είπατε ήταν δύσκολη εβδομάδα στην πνευματική προετοιμασία με απώλειες της τελευταίας στιγμής. Τακτικά κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε τις φάσεις μας, όπως και ο ΠΑΟΚ".

Για τη συνέχεια και αν θα αποτελέσει οδηγός η συγκεκριμένη αναμέτρηση: "Κοιτάξτε ήρθαμε να βελτιώσουμε και να εξελίξουμε κάποια πράγματα στην ομάδα. Δεν είμαστε ευχαριστήμενοι με τα αποτελέσματα. Σε κάθε διαδικασία θα υπάρχουν σκαμπανεβάσματα. Συγχαρητήρια στους παίκτες που πνευματικά εμφανίστηκαν έτοιμοι στο σημερινό παιχνίδι".

TAGS ΑΕΚ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ