ΑΕΚ

Γιαννίκης: "Στεναχωριέμαι για τον κόσμο, δεν έχω άποψη για τη φάση του Βράνιες γιατί δεν την είδα"

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό
Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό INTIME

Ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό δήλωσε ότι στεναχωρήθηκε γιατί δεν έδωσε χαρά στον κόσμο της ομάδας που ήρθε για να δει το παιχνίδι, τονίζοντας ότι δεν έχει άποψη για τη φάση του Βράνιες, γιατί δεν την είχε δει.

Ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για τη δέκατη αγωνιστική της Super League Interwetten, ανέφερε ότι η Ένωση δέχθηκε γκολ από δικά της λάθη.

Παράλληλα ανέφερε ότι στεναχωρήθηκε κυρίως για τον κόσμο που ήρθε για να δει το παιχνίδι. Για τη φάση που ζητάει η ΑΕΚ πέναλτι για σπρώξιμο του Μασούρα στον Βράνιες, τόνισε ότι δεν έχει άποψη, γιατί δεν την έχει δει.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αργύρης Γιαννίκης στη συνέντευξη Τύπου: Για την άποψή του για το παιχνίδι και τη φάση του Βράνιες: "Το ντέρμπι ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο για εμάς, καθώς δεχθήκαμε ένα γκολ από κόρνερ. Μετά είχαμε φανταστική αντίδραση στο παιχνίδι. Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού από ένα τακτικό λάθος δεχθήκαμε το 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο από ένα ατομικό λάθος δεχθήκαμε το 3-1 και εκεί χάσαμε ένα δεκάλεπτο που δεν έπρεπε να ήμασταν αυτοί που πρέπει. Μετά το 2-3 είχαμε κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Μας πικραίνει το αποτέλεσμα.

Στεναχωριέμαι για το αποτέλεσμα, κυρίως για τον κόσμο που ήρθε. Πιστεύω ότι χάθηκε μια μάχη αλλά όχι ο πόλεμος. Για τη φάση του πέναλτι δεν την έχω δει και δεν έχω άποψη".

Για τη χρησιμοποίηση του Λιβάι και όχι του Άμραμπατ: "Βάσει της εικόνας του στην προπόνηση έπρεπε να παίξουν και οι δύο σήμερα. Ήταν μια απόφαση υπέρ του Λιβάι και όχι κατά του Νόρντιν. Ο Νόρντιν είχε μια καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο".

Για τις αλλαγές που έκανε στους μεσοεπιθετικούς στις πλευρές τους: "Ήταν έτσι το τακτικό πλάνο να έχουν αλλαγές στην πλευρά που παίζουν για να έχουμε κάθετες κινήσεις και με το πόδι το σωστό και ήταν αυτό το πλάνο σήμερα".

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ