ΑΕΚ

Γιαννίκης: "Μπράβο στους παίκτες, αλλά υπάρχουν θέματα που πρέπει να δουλέψουμε"

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ
Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Αργύρης Γιαννίκης συνεχάρη τους παίκτες του που κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο σε μια δύσκολη έδρα, αλλά και για το γεγονός ότι πίστευαν στο τρίποντο μέχρι τέλους. Μίλησε και για τον σκόρερ Εβγέν Σάκχοφ, αλλά και για το χειροκρότημα από τον κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Αργύρης Γιαννίκης έμεινε ευχαριστημένος με την απόδοση των παικτών του αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στην οποία η Ένωση νίκησε με 2-1, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Ο 41χρονος τεχνικός ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η ομάδα του κατάφερε να διαχειριστεί το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ νωρίς στο παιχνίδι για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι και πίστεψε στη νίκη μέχρι το τέλος.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον Εβγέν Σάκχοφ, τονίζοντας ότι όλοι οι παίκτες του είναι ποδοσφαιριστές ενδεκάδας, υπενθυμίζοντας ότι επιλέγει τους παίκτες με βάση την απόδοσή τους στις προπονήσεις και τα παιχνίδια, αλλά και το πλάνο του για την αντίπαλη ομάδα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αργύρης Γιαννίκςη στη συνέντευξη Τύπου: Για το χειροκρότημα των φίλων του ΠΑΣ και την άποψη του για τον φετινό ΠΑΣ: "Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είναι δύο χρόνια που εργάστηκα πολύ επιτυχημένα. Έχω φίλους εδώ. Συμβολίζει πολλά άτομα από πίσω για την προσπάθεια αυτή, ήταν πολλοί που μεσολάβησαν για να έχουμε μια επιτυχημένη πορεία. Ο ΠΑΣ είναι μια πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά οργανωμένη, ήταν δύσκολο το ματς σήμερα".

Για το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το πρώτο λεπτό: "Το αναλύσαμε, αλλά ξεκίνησε με το χειρότερο τρόπο το παιχνίδι για εμάς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ πάρα πολύ νωρίς, ψυχικά και πνευματικά ήταν δύσκολο να χειριστούμε πάλι αυτή την κατάσταση. Ισορροπήσαμε γρήγορα, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα το σημερινό παιχνίδι".

Ο στόχος της αλλαγής του Σιμάνσκι: "Είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα και σε συνδυασμό με την απόφαση να γίνουμε πιο επιθετικοί, κάναμε αυτή την αλλαγή. Η ομάδα έχει έναν εξαιρετικό πάγκο, έχει πολύ καλούς παίκτες και κάποιοι από αυτούς μπορούν να παίζουν και βασικοί".

Για τα αμυντικά προβλήματα και αν υπάρχει προβληματισμός για το γεγονός ότι οι παίκτες του ΠΑΣ έφευγαν στην πλάτη της άμυνας: "Είναι θέματα που δουλεύουμε καθημερινά. Είπαμε ότι πρέπει να δουλεύουμε την ομάδα τακτικά, ποδοσφαιρικά και σωματικά και αυτό φαίνεται.

Θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά που πιστέψανε μέχρι το τέλος τη νίκη, σε μια δύσκολη έδρα, εναντίον μιας δύσκολης ομάδας που κέρδισε 5-0 τον Άρη. Δεν χειρίζεσαι εύκολα τέτοιες καταστάσεις, αλλά εμείς τα καταφέραμε".

Για τον Σάκχοφ: "Ο Σάκχοφ όπως όλοι οι παίκτες δουλεύουν καθημερινά για να παίζουν. Κάθε παίκτης αξίζει να παίζει στην ενδεκάδα. Δουλεύει έντονα για να παίζει. Έχουμε παίκτες με ποιότητα. Στη ζυγαριά μπαίνουν η απόδοση στην προπόνηση, στα παιχνίδια, αλλά και το πλάνο εναντίον του αντιπάλου".

Για το ότι η ομάδα δέχεται γκολ για πέμπτο διαδοχικό ματς στο πρωτάθλημα: "Σίγουρα δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ. Σήμερα ο στόχος ήταν η νίκη, την πετύχαμε. Σίγουρα δεν θέλουμε να δεχόμαστε γκολ, είναι θέματα που πρέπει να δουλέψουμε για να τα βελτιώσουμε".

Για το πέναλτι που πήρε ο ΠΑΣ και την άμυνα στο πρέσινγκ: "Διαιτητικές αποφάσεις δεν σχολιάζω, δεν την έχω δει. Με ενδιαφέρει η ομάδα μου και οι λύσεις των προβλημάτων στα τακτικά θέματα.

Είδα σήμερα στη διάρκεια του παιχνιδιού, να έχουμε μια πολύ καλή αμυντική λειτουργία στο ψηλό πρέσινγκ, αλλά πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια. Είναι συνολικά θέματα τακτικά, ποδοσφαιρικά και σωματικά που πρέπει να διορθώσουμε".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ