ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Γιαννίκης: "Δεν είναι αυτονόητο να νικάει ο ΠΑΣ δύο φορές τον Παναθηναϊκό"

Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Ο Αργύρης Γιαννίκης στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα EUROKINISSI SPORTS

Ο Αργύρης Γιαννίκης τόνισε ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε τεράστια απόδοση και στα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό και με αυτόν τον τρόπο πήρε την πρόκριση.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε μεγάλη πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας επικρατώντας 2-1 του Παναθηναϊκού. Μετά από το τέλος της αναμέτρησης ο Αργύρης Γιαννίκης δήλωσε στην Cosmote TV ότι η ομάδα του είχε τεράστια απόδοση, ενώ δεν είναι κάτι αυτονόητο ο ΠΑΣ να νικάει δύο φορές τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννίκη:

Για την πρόκριση: "Δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει η ομάδα. Έχουμε την αυτοπεποίθηση να χτυπάμε στα ίσα κάθε ματς ακολουθώντας το πλάνο μας. Σήμερα χαίρομαι για τον κόσμο του ΠΑΣ και τους παίκτες μου. Δεν είναι αυτονόητο να κερδίζει ο ΠΑΣ δύο φορές τον Παναθηναϊκό".

Για το αν πάνε στον ΠΑΣ οι μεγάλες ομάδες: "Δεν ξέρω αν μας πάνε οι μεγάλες ομάδες. Είχαμε τεράστια απόδοση και στα δύο ματς. Βοήθησε το γρήγορο γκολ, η δουλειά, η πίστη που είχαμε, το πλάνο που οι παίκτες ακολούθησαν, όλα αυτά ήταν το κλειδί για τη νίκη. Είχαμε κάποιες αλλαγές θέσεων στο ματς, για να γεμίσουμε χώρους με υπεραριθμίες και γενικά αυτό κάνουμε σε κάθε ματς".

Για το παιχνίδι: "Στα Γιάννενα έχουμε βροχή και είναι δύσκολο να παίξουμε το παιχνίδι μας, αν το γήπεδο έχει λάσπη, οπότε μας βοήθησε και ο αγωνιστικός χώρος. Ο Παναθηναϊκός είναι μία τεράστια ομάδα και είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις, αλλά όπως είπα μας βοήθησε πολύ το γρήγορο γκολ. Αφιερώνω τη νίκη στον κόσμο μας, αλλά και στα παιδιά".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ