ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Γιαννίκης: "Δείξαμε πως μπορούμε και απέναντι στους μεγάλους"

Ο Αργύρης Γιαννίκης
Ο Αργύρης Γιαννίκης EUROKINISSI

Ο Αργύρης Γιαννίκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη σπουδαία νίκη του ΠΑΣ επί της ΑΕΚ, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του έδειξε πως μπορεί κι απέναντι στις μεγάλες ομάδες. (VIDEO)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε σπουδαία νίκη στο ΟΑΚΑ, επικρατώντας 2-0 της ΑΕΚ για τη 19η αγωνιστική της Super League Interwtten. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Αργύρης Γιαννίκης εξέφρασε τη χαρά του για το αποτέλεσμα, υποστηρίζοντας πως η ομάδα του έδειξε πως μπορεί κι απέναντι στις μεγάλες ομάδες.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι. Οι παίκτες ανταπεξήλθαν πολύ καλά το πλάνο. Συγχαρητήρια για την απόδοσή τους. Προηγηθήκαμε στο σκορ, υπήρξαν 1-2 φάσεις που σταθήκαμε τυχεροί, αλλά σε ένα παιχνίδι με μία μεγάλη ομάδα χρειάζεσαι και την τύχη. Στις αντεπιθέσεις είχαμε 1-2 καλές φάσεις για γκολ, μία απ' αυτές αξιοποιήσαμε και πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια".

Για το αν φοβήθηκε πως δεν θα έπαιρνε το αποτέλεσμα ο ΠΑΣ:
"Όχι, εδώ κι αρκετό καιρό έχουμε ισορροπήσει το πρώτο με το δεύτερο ημίχρονο. Το θέμα μας είναι οι λεπτομέρειες. Σήμερα ήταν όλοι συγκεντρωμένοι και δείξαμε πως μπορούμε κι απέναντι στους μεγάλους".

TAGS ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ