ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γιακουμάκης: "Νιώθω υποχρέωση να σκοράρω με την Εθνική, χαρούμενος που επιστρέψαμε στις επιτυχίες"

Ο Γιώργος Γιακουμάκης
Ο Γιώργος Γιακουμάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Γιακουμάκης δήλωσε ότι νιώθει υποχρέωση να σκοράρει με την Εθνική ομάδα και είναι χαρούμενος που το έκανε αλλά και για την επιστροφή της Εθνικής στις επιτυχίες.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε στη NOVA αμέσως μετά τη νίκη που πέτυχε η Ελλάδα απέναντι στο Κόσοβο, ότι περίμενε πώς και πώς να σκοράρει με την Εθνική και ότι νιώθει υποχρέωση να βοηθάει την ομάδα και στο σκοράρισμα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Γιακουμάκης στη NOVA: Για το αν είχε δει το γκολ του Μαχλά το οποίο μοιάζει αρκετά με το δικό του: "Το συγκεκριμένο γκολ δεν το έχω δει, αλλά θα το ψάξω μετά. Έχω παρακολουθήσει Νίκο Μαχλά, λόγω Ολλλανδίας. Είμαι χαρούμενος που επιστρέψαμε στις επιτυχίες".

Για το ότι βρήκε δίχτυα με την Εθνική: "Σίγουρα είναι κάτι που με απασχολούσε πολύ, με προβλημάτιζε διότι ήρθα από δύο θετικές σεζόν. Νιώθω υποχρεώση να σκοράρω. Δεν μου βγήκε στα πρώτα παιχνίδια, δεν είχα το καθαρό μυαλό και τη ρέντα. Το είχα στο νου μου ότι έπρεπε να σκοράρω και είμαι χαρούμενος που το έκανα".

Για τη συνεργασία που είχε με τον Μάνταλο: "Είμαι χαρούμενος γιατί με τον Πέτρο έχουμε προϋpάρξει και συμπαίκτες. Δεν έχουμε συνεργαστεί ούτε σε προπόνηση. Του το είπα και γελάγαμε. Κάπως έπρεπε να γίνει αυτό και ελπίζω αν έρθουν και άλλα γκολ σε συνεργασία με τον Μάνταλο".

Για το τι οφείλεται και η Εθνική έχει ποιότητα: "Είναι δουλειά, είναι το καλό κλίμα, η ποιότητα, η θέλσση για επιτυχίες. Έχουμε αρχίσει και δένουμε μαζί σαν ομάδα και αρχίζει να αποτυπώνεται".

Για το ότι βοηθάει πολύ την ομάδα και στα άλλα κομμάτια εκτός από το σκοράρισμα: "Σίγουρα πάντα θα προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου. Το μόνο που πίστευα ότι έλειπε είναι το γκολ, κάτι που γνωρίζει ο κύριος Ντέμης σε ολοκληρώνει σαν επιθετικό. Από τη στιγμή που ήρθε το γκολ, προσπάθησα να βοηθήσω και στα υπόλοιπα κομμάτια του παιχνιδιού".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ NATIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ