ΣΚΩΤΙΑ

Γιακουμάκης: Μεταξύ ΗΠΑ και Ιαπωνίας, περιμένοντας τη Σέλτικ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Σέλτικ
Ο Γιώργος Γιακουμάκης με τη φανέλα της Σέλτικ AP PHOTO/SCOTT HEPPELL

Ατλάντα Γιουνάιτεντ και Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς δίνουν μάχη για να αποκτήσουν τον Γιώργο Γιακουμάκη, με τη Σέλτικ να αποτελεί το ρυθμιστή της υπόθεσης.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν για τη Σέλτικ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, όμως ο προορισμός παραμένει άγνωστος.

Δύο ομάδες από αυτές που τον διεκδικούν έχουν φτάσει σχεδόν μέχρι το τέλος της γραμμής, σε αντίθετη κατεύθυνση στον ορίζοντα. Από τη μία υπάρχει η Ατλάντα Γιουνάιτεντ του MLS, από την άλλη η Ουράβα Ρεντ Ντάιαμοντς του της J1 League.

Οι Ιάπωνες εμφανίζονται πιο κοντά στο να αποκτήσουν τον 28χρονο επιθετικό, ο οποίος την Παρασκευή βρέθηκε στην Ολλανδία για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό τους.

Οι Αμερικανοί όμως δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να κυνηγούν τον Έλληνα διεθνή, όμως οι προτάσεις τους για δανεισμό και ρήτρα αγοράς έχουν απορριφθεί από τη Σέλτικ.

Οι Σκοτσέζοι αναμένεται να έχουν τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση, με τον Γιακουμάκη να επιθυμεί την αποχώρησή του, καθώς έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα του Άγγελου Ποστέκογλου.

TAGS ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ