ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Τον Ποστέκογλου δεν τον ένοιαζε το γκολ του Γιακουμάκη: "Είχε ήδη κάνει αυτό που χρειαζόμασταν"

Η ανακοίνωση του Γιακουμάκη από τη Σέλτικ
Η ανακοίνωση του Γιακουμάκη από τη Σέλτικ PRINT SCREEN TWITTER CELTIC

Η Σέλτικ έφτασε στη νίκη με 2-0 επί της Σεντ Τζόνστον, με τον Γιώργο Γιακουμάκη να δηλώνει χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε, τονίζοντας πως περίμενε πολύ καιρό να νιώσει αυτό το συναίσθημα, την ώρα που παραπάνω από ικανοποιημένος για την εικόνα του 26χρονου ήταν και ο Άγγελος Ποστέκογλου.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης πανηγύρισε το Σάββατο (23/10) το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Σέλτικ απέναντι στη Σεντ Τζόνστον. Έπειτα από αδράνεια στην άμυνα των φιλοξενουμένων, ο Ράλστον από τα δεξιά της περιοχής τροφοδότησε τον Έλληνα επιθετικό, ο οποίος από κοντά με πλασέ έγραψε το 1-0.

Στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα και τη νίκη της ομάδας του, η οποία επικράτησε με 2-0, ο Γιακουμάκης εμφανίστηκε χαρούμενος για το γκολ που σημείωσε, υποστηρίζοντας πως περίμενε καιρό αυτή τη στιγμή. "Ήταν κάτι που περίμενα να το νιώσω. Το να σκοράρω σε αυτό το γήπεδο, με αυτούς τους ανθρώπους, τους οπαδούς μας ήταν κάτι εκπληκτικό. Ήταν ακριβώς όπως το φανταζόμουν, όπως το είχα στο μυαλό μου. Οπότε είμαι πολύ χαρούμενος", τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας διεθνής, συνεχίζοντας για την αναμέτρηση με τη Χιμπέρνιαν:

"Είναι άλλο παιχνίδι. Είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε ξανά. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι μέχρι το βράδυ της Τρίτης (26/10) και μετά να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς. Δεν είναι ένας αγώνας, είναι ένας μαραθώνιος και πρέπει να συνεχίσουμε".

Από τη μεριά του, ο Άγγελος Ποστέκογλου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση του 26χρονου φορ, ξεκαθαρίζοντας στις δηλώσεις τους πως είτε έβρισκε ή όχι δίχτυα ο Γιακουμάκης, είχε κάνει ό,τι χρειαζόταν στο γήπεδο.

"Ξέρετε πώς είναι οι επιθετικοί. Δεν υπάρχει επιθετικός στον κόσμο που να αισθάνεται καλά αν δεν πετυχαίνει γκολ. Ιδιαίτερα όταν έρχεσαι σε ένα νέο κλαμπ και σε ένα νέο περιβάλλον. Για μένα, δεν ήταν τόσο σημαντικό το αν σκόραρε ή όχι. Νομίζω ότι έκανε αυτό που χρειαζόμασταν. Ξέρω ωστόσο, ότι αυτό το γκολ είναι ευχάριστο και ελπίζω ότι μπορεί να χτίσει πάνω σε αυτό".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΣΚΩΤΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ