ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γιάγια Τουρέ: "Θέλω να δουλέψω στην Μπαρτσελόνα ως προπονητής"

Γιάγια Τουρέ: "Θέλω να δουλέψω στην Μπαρτσελόνα ως προπονητής"

Ο Γιάγια Τουρέ, μιλώντας σε καταλανικό μέσο, αποκάλυψε το όνειρό του για την προπονητική του καριέρα που δεν είναι άλλο από το να εργαστεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο Γιάγια Τουρέ έχει σταματήσει να παίζει ποδόσφαιρο εδώ και ένα χρόνο και πλέον εργάζεται ως βοηθός προπονητή στην Ολιμπίκ Ντονέτσκ, από τις 10 Φεβρουαρίου του 2021.

Ο Ιβοριανός πρώην μέσος του Ολυμπιακού θέλει να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο από το πόστο του προπονητή και μάλιστα σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό καταλανικό μέσο "Cadena SER" τόνισε ότι όνειρό του είναι να δουλέψει στην Μπαρτσελόνα.

Συγκεκριμένα ο Γιάγια Τουρέ ανέφερε: "Ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην Ουκρανία για τη λήψη πτυχίου προπονητή. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, πάντα ήμουν φίλος της Μπαρτσελόνα και είναι η ομάδα στην οποία θέλω να καταλήξω".

"Δεν ξέρω αν θα είναι στην Μπαρτσελόνα Β' ή στη Γιούβενιλ αλλά θέλω να δουλέψω στην Μπαρτσελόνα μια ημέρα. Θα μου άρεσε να δουλέψω στη Μασία. Τελειώνω τη λήψη πτυχίου και ύστερα έχω τη φιλοδοξία να επιστρέψω στην Μπαρτσελόνα. Θα μου άρεσε να ξεκινήσω στη Μασία. Έχω ακόμα σπίτι στη Βαρκελώνη, γιατί η ζωή μου είναι εκεί".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ