ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γι' αυτό η Άρσεναλ δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον Παπασταθόπουλο

Dortmund's Sokratis reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and SC Freiburg in Dortmund, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018.  (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's Sokratis reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and SC Freiburg in Dortmund, Germany, Saturday, Jan. 27, 2018. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει συμφωνήσει με την Άρσεναλ, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί. Το "kicker" αποκάλυψε το λόγο που οι "κανονιέρηδες" θα περιμένουν μέχρι τις αρχές Ιουλίου.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Άρσεναλ. Ο διεθνής αμυντικός θα ανήκει στους "κανονιέρηδες" για τα επόμενα τρία χρόνια και το ρεπορτάζ κάνει λόγο για συνολικές απολαβές 19.000.000 ευρώ.

Για ποιο λόγο όμως ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί επισήμως από την Άρσεναλ; Το γερμανικό "kicker" αποκαλύπτει το λόγο, για τον οποίο οι Λονδρέζοι θα κάνουν υπομονή μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου, όταν και θα γνωστοποιήσουν το deal με τον 30χρονο αμυντικό.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ, η Ντόρτμουντ έχει ζητήσει από την Άρσεναλ να περιμένει ως τότε για θέμα που έχει να κάνει με τον ισολογισμό του κλαμπ και τις συναλλαγές της για το τρέχον οικονομικό έτος. Εν ολίγοις, είναι τεχνικοί οι λόγοι και τίποτα παραπάνω. Δεν έχει υπάρξει δηλαδή κάποιο "κόλλημα" στη συμφωνία.

Από την 1η Ιουλίου και έπειτα, η Άρσεναλ θα μπορεί να ανακοινώσει κανονικά τη μετεγγραφή του Παπασταθόπουλου από τη Ντόρτμουντ και θα γίνει ο δεύτερος Έλληνας του ρόστερ της μετά τον Ντίνο Μαυροπάνο.

AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ