ΑΕΚ

Γέβτιτς: "Είχαμε μια ικανοποιητική εμφάνιση, κυνηγήσαμε το εκτός έδρας γκολ"

Ο Ντάρκο Γέβτιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα
Ο Ντάρκο Γέβτιτς στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα INTIME

Ο Ντάρκο Γέβτιτς δήλωσε στην COSMOTE TV ότι η ΑΕΚ είχε μια καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ, αν και δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που έψαχνε ενόψει και της ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έμειναν στο μηδέν (0-0) στο πρώτο σκέλος της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Ο Ντάρκο Γέβτιτς σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV τόνισε ότι η ομάδα του δεν είναι χαρούμενοι μετά τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ωστόσο κόντρα στους Θεσσαλονικείς έκανε ένα καλό παιχνίδι, αν και δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που έψαχναν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ντάρκο Γέβτιτς στην COSMOTE TV: "Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν χαρούμενοι μετά το τελευταίο παιχνίδι. Αυτό που συζητήσαμε και προσπαθήσαμε να κάνουμε σήμερα ήταν να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 90 λεπτά για να μπορέσουμε να πάρουμε κάτι θετικό.

Σε γενικές γραμμές νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι, η ομάδα δημιούργησε ευκαιρίες, μπορούσαμε να φύγουμε περισσότερο χαρούμενοι αν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες και σκοράραμε κάποιο γκολ.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά παίξαμε με βάση, γνωρίζοντας ότι έχουμε ένα δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας. Κυνηγήσαμε το εκτός έδρας γκολ, δεν τα καταφέραμε όμως επιστρέφουμε και νομίζω ότι είχαμε μια ικανοποιητική εμφάνιση".

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ