ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερή αποκάλυψη από Κίσλινγκ: "Η γυναίκα μου περνούσε αντί για μένα τα τεστ φυσικής κατάστασης"!

Τρομερή αποκάλυψη από Κίσλινγκ: "Η γυναίκα μου περνούσε αντί για μένα τα τεστ φυσικής κατάστασης"!

Λίγους μήνες μετά το αντίο του στη δράση ο Στέφαν Κίσλινγκ αποκάλυψε πως για χρόνια "εξαπατούσε" την Λεβερκούζεν, βάζοντας τη γυναίκα του να κάνει για εκείνον τα τεστ φυσικής κατάστασης!

Στέφαν Κίσλινγκ έγραψε ιστορία στην Μπάγερ Λεβερκούζεν, όχι μόνο για τα 12 χρόνια που πέρασε στις "ασπιρίνες" (2006-2018) όπου μέτρησε σε αυτή την περίοδο 131 γκολ σε 342 ματς, αλλά και για το πώς κατάφερε τόσο καιρό να περνάει τα τεστ φυσικής κατάστασης στην έναρξη κάθε σεζόν.

Ο τρόπος είναι ασύλληπτος και ίσως μοναδικός στα χρονικά, με τον 34χρονο Γερμανό παλαίμαχο φορ και νυν βοηθό του Ρούντι Φέλερ (αθλητικός διευθυντής) στην Λεβερκούζεν να αποκαλύπτει πως ήταν η γυναίκα του όλα αυτά τα χρόνια που έκανε τα τεστ φυσικής κατάστασης για εκείνον.

"Ποτέ δεν έκανα το 100% των ασκήσεων στις περιόδους προετοιμασίας, ούτε μία φορά, Υπάρχει μόνιτορ που δείχνει τους ρυθμούς της καρδιάς και εκεί καταγράφονται όλες οι αποστάσεις που κάνεις.

Leverkusen's forward Stefan Kiessling thanks supporters after the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Hannover 96 in Leverkusen, Germany, Saturday, May 12, 2018. Kiessling played for the club 12 years and ends his career after the match. (AP Photo/Martin Meissner)
Leverkusen's forward Stefan Kiessling thanks supporters after the German Bundesliga soccer match between Bayer Leverkusen and Hannover 96 in Leverkusen, Germany, Saturday, May 12, 2018. Kiessling played for the club 12 years and ends his career after the match. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Η γυναίκα μου Νορίνα είναι πολύ αθλητική και έκανε αρκετά τρεξίματα φορώντας αυτό το ειδικό βραχιολάκι", δήλωσε ο Κίσλινγκ στην "Bild", για να ξεκαθαρίσει πως δεν τον είχαν "τσακώσει" ποτέ επειδή "Η γυναίκα μου το έκανε τόσο καλά όπου ουδείς μπορούσε να καταλάβει την ζαβολιά που κάναμε".

Για όσους πάντως θύμωσαν με τον Κίσλινγκ μετά τις αποκαλύψεις αυτές, ο ίδιος έσπευσε να ηρεμήσει τα πλήθη ξεκαθαρίζοντας πως "δεν υπήρχε καμία επίπτωση στις επιδόσεις μου στο γήπεδο, ήμουν πάντα από τους πρώτους".

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ