ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga: Απο 0-3, 3-3 η Ντόρτμουντ, γιούχα και συγγνώμη!

Dortmund's scorer Marco Reus, left, celebrates his opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, Germany, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's scorer Marco Reus, left, celebrates his opening goal during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and Borussia Moenchengladbach in Dortmund, Germany, Saturday Oct. 19, 2019. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Η ουραγός της Bundesliga, Πάντερμπορν, προηγήθηκε 0-3 στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ, αλλά η Ντόρτμουντ επέστρεψε, ισοφάρισε σε 3-3 στο 90+2' και έσωσε το βαθμό. Αποχώρησε τραυματίας ο Σεμπάστιαν Βασιλειάδης. Ζήτησε συγγνώμη ο Ρόις από τους οπαδούς που αποδοκίμασαν μαζικά. (VIDEOS)

Με ματσάρα ξεκίνησε η 12η αγωνιστική της Bundesliga. Έξι γκολ, αλλά χωρίς νικητή η αναμέτρηση του Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Τρία για την Πάντερμπορν στο πρώτο ημίχρονο, τρία για την Ντόρτμουντ στο δεύτερο ημίχρονο.

Η ουραγός της πρώτης κατηγορίας του γερμανικού πρωταθλήματος, Πάντερμπορν, βρέθηκε να προηγείται 0-3 της Ντόρτμουντ. Πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου ο Στρέλι Μάμπα, ο οποίος πέτυχε τα δυο πρώτα γκολ του ματς στο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ. Ο Χόλτμαν στο 43ο λεπτό έκανε το 0-3, σκορ ημιχρόνου.

Η αντεπίθεση της Ντόρτμουντ ξεκίνησε στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Σάντσο λίγο μετά από την έναρξή του, (47') μείωσε για τους Βεστφαλούς και ο Βιτσέλ στο 84ο λεπτό έκανε το 2-3 και ματς θρίλερ.

Οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο 90+2'. Με κεφαλιά του Ρόις μετά από ασίστ του Σάντσο ισοφάρισαν στο 3-3, αποτέλεσμα που έμελλε ν' αποδειχθεί τελικό. Ο Μάρκο Ρόις ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της ομάδας μετά τη λήξη του ματς, καθώς υπήρξαν μαζικές αποδοκιμασίες.











Η Πάντερμπορν θα παραμείνει μετά και το πέρας της 12ης στροφής ουραγός του πρωταθλήματος. Η Ντόρτμουντ, από την άλλη, ίσως βρεθεί το Σάββατο και στο -7 από την κορυφή.

Ο Έλληνας ομογενής μέσος της Πάντερμπορν - κλήθηκε από τον Φαν Σιπ, αλλά δεν αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στις αντίστοιχες των Αρμενίας και Φινλανδίας - Σεμπάστιαν Βασιλειάδης αποχώρησε τραυματίας στο 40ό λεπτό.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου

Ντόρτμουντ - Πάντερμπορν 3-3 (47' Σάντσο, 84' Βιτσέλ, 90+2' Ρόις / 5', 37' Μάμπα, 43' Χόλτμαν)

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ (16:30)

Άιντραχτ - Βόλφσμπουργκ (16:30)

Βέρντερ - Σάλκε (16:30)

Φορτούνα - Μπάγερν (16:30)

Ουνιόν - Γκλάντμπαχ (16:30)

Λειψία - Κολωνία (19:30)

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Άουγκσμπουργκ - Χέρτα (16:30)

Χοφενχάιμ - Μάιντς (19:00)

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ