ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ανατροπή: Οι οπαδοί της Φορτούνα δεν θέλουν Κάναντι, πιέζουν να μείνει ο Φούνκελ

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Φορτούνα Ντίσελντορφ ξεκινά συζητήσεις για ανανέωση του συμβολαίου του Φρίντχελμ Φούνκελ, λόγω της πίεσης των οπαδών που δεν θέλουν τον Νταμίρ Κάναντι.

Αλλαγή σκηνικού στην υπόθεση του Νταμίρ Κάναντι. Ο Αυστριακός προπονητής του Ατρομήτου, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ήταν ο εκλεκτός της διοίκησης της Φορτούνα Ντίσελντορφ για να διαδεχτεί τον Φρίντχελμ Φούνκελ το καλοκαίρι.

Φαίνεται όμως πως τα δεδομένα διαφοροποιούνται, όπως αναφέρει η έγκυρη "Bild". Οι φίλοι της Φορτούνα αντιδρούν στο να αναλάβει ο Κάναντι την ομάδα τους και το διαμήνυσαν στην διοίκηση, θέλοντας να παραμείνει ο Φούνκελ!

Οι οπαδοί είναι υπέρ του νυν προπονητή και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν, ώστε να ανανεώσει και να μην τον διαδεχτεί ο προπονητής του Ατρομήτου. Γι' αυτό άλλωστε και στη Φορτούνα γνωστοποίησαν ότι ξεκινούν οι συζητήσεις μαζί του.

Αν υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές, η Φορτούνα βγαίνει από το... κάδρο για τον Κάναντι. Εντούτοις, θα πρέπει πρώτα ο Φούνκελ να ανανεώσει, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν τελειωμένος.

Προς το παρόν, η Φορτούνα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη Μπουντεσλίγκα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Αυτή την στιγμή, είναι στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 18 βαθμούς.

TAGS ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ