ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Γεωργούλης έφυγε, Τσίρκοβιτς ήρθε

Γεωργούλης έφυγε, Τσίρκοβιτς ήρθε
INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ Ηλιούπολη αμέσως μετά τον αγώνα με τον Εθνικό, ανακοίνωσε την λύση της συνεργασίας της με τον Θύμιο Γεωργούλη και την πρόσληψη του Μίκι Τσίρκοβιτς

Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της Ηλιούπολης, ο Θύμιος Γεωργούλης, αμέσως μετά τον αγώνα με τον Εθνικό ο οποίος έληξε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0). Παράλληλα, η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε και τον νέο προπονητή της ομάδας, ο οποίος είναι ο Μίκι Τσίρκοβιτς.

Επίσης, παρελθόν αποτελεί και ο γενικός αρχηγός Γιάννης Αρφάνης και στην θέση του θα βρίσκεται πλέον ο Βασίλης Λίγκας. Τέλος, η Ηλιούπολη απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας, να δώσει βροντερό παρών στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Παναιτωλικό.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει: " Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ανακοινώνει την παύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Θύμιο Γεωργούλη και τον γενικό αρχηγό Γιάννη Αρφάνη. Παράλληλα, ανακοινώνει πως νέος προπονητής θα είναι ο Μίκι Τσίρκοβιτς, ενώ νέος γενικός αρχηγός θα είναι ο Βασίλης Λίγκας.

Η ΠΑΕ Ηλιούπολη καλεί να τον φίλαθλο κόσμο της να σταθεί στο πλευρό τεχνικού επιτελείου και ποδοσφαιριστών, στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Πάμε για... πόλεμο στο ματς αυτό, που θα κρίνει την απευθείας παραμονή μας στη Β' Εθνική και η βοήθεια όλου του κόσμου της Ηλιούπολης, κρίνεται απαραίτητη".

TAGS ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ