ΠΑΟΚ

Γεωργιάδης: "Μας στοίχισαν οι χαμένες ευκαιρίες της Τούμπας"

Γεωργιάδης: "Μας στοίχισαν οι χαμένες ευκαιρίες της Τούμπας"

Στο πρώτο ημίχρονο του ματς της Τούμπας στάθηκε ο Γιώργος Γεωργιάδης, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα. Τι είπε για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο Χάρκοβο, αλλά και για το ενδεχόμενο να τιμωρηθεί η Μέταλιστ από την UEFA.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γεωργιάδη στο "OTE TV":

Αρχικά, δήλωσε: "Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Προσπαθήσαμε και να μη δεχθούμε γκολ και να πετύχουμε εμείς μπροστά. Δυστυχώς δεχθήκαμε γκολ σε μία φάση. Αποδείχθηκε ότι θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα αν στο πρώτο μέρος στην Τούμπα πετυχαίναμε τα γκολ στις τόσες ευκαιρίες που κάναμε. Για 40' δεν είχαν περάσει το κέντρο οι Ουκρανοί, όμως, δεν καταφέραμε να πετύχουμε γκολ. Και σήμερα ήμασταν ένα κλικ καλύτεροι. Όλα τα παιδιά δώσαμε όσα μπορούσαμε για να πάρουμε την πρόκριση. Είχαμε καλά στημένα. Είχαμε ευκαιρίες και μπορούσαμε να πετύχουμε γκολ ειδικά με το 60ο λεπτό".

Σε ερώτηση για το αν είχαν στο μυαλό τους σε ενδεχόμενη τιμωρία της Μέταλιστ και πρόκριση στα χαρτιά, απάντησε: "Δεν το σκεφτόμασταν καθόλου αυτό. Ξέρουμε ότι κάποια πράγματα είναι περίεργα, όπως αποδείχθηκε και με την περίπτωση της Φενέρμπαχτσε που τελευταία στιγμή μπήκε στην κλήρωση. Πάλι θα πω ότι θα είχαμε καλύτερη τύχη αν ήμασταν πιο αποτελεσματικοί στο πρώτο μέρος της Τούμπας".

Αθανασιάδης: "Πάλι κόντρα η τύχη..."

Την άποψη πως ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στα δύο ματς με την Μέταλιστ εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης. Ο Ελληνας επιθετικός, τόνισε:

"Τι να πω, δεν μπορώ να εξηγήσω αυτό που έγινε. Ήμασταν και στα 180 λεπτά καλύτεροι από την Μέταλιστ αλλά αποκλειστήκαμε. Όλα κρίθηκαν στην Τούμπα που χάσαμε εκεί το παιχνίδι. Έφταιξε ότι δεν σκοράραμε στο πρώτο ματς. Αλλά ακόμα και εδώ στην Ουκρανία είχαμε ευκαιρίες που δεν κάναμε γκολ.

Είχαμε και πάλι σήμερα την τύχη κόντρα αλλά φυσικά είναι και το θέμα του πέναλτι στον Λούκας! Γιατί ήταν πέναλτι και θα έδινε άλλη εξέλιξη στο ματς αν το έδινε ο διαιτητής. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι χτίζεται μια μεγάλη ομάδα! Θα το δείτε στην πορεία. Γινόμαστε όλο και καλύτεροι . Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης στη συνέχεια".

Χακόμπο: "Κρίθηκε στο πρώτο ματς..."

"Πολλά κρίθηκαν στο πρώτο παιχνίδι. Εκεί αν ήμασταν καλύτεροι και δεν χάναμε με 0-2 ή πετυχαίναμε κάποιο γκολ, όλα θα μπορούσαν αν ήταν διαφορετικά.

Σήμερα ήμασταν πολύ πιο ανταγωνιστικοί. Στον ΠΑΟΚ έρχονται συνεχώς νέοι παίκτες και δεν είναι ακόμα έτοιμη η ομάδα τώρα, για να αντιμετωπίσει μια πολύ καλή ομάδα.

Θέλαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο ματς και να μην σκεφτούμε καθόλου όλα αυτά που λέγονται για την Μέταλιστ και πιθανή τιμωρία. Προσπαθήσαμε να είμαστε καλοί σήμερα, αλλά δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ματς", δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Σανθ Χακόμπο.

Ολίσε: "Δώσαμε τα πάντα..."

"Ημασταν μαχητές. Δεν είμαι απογοητευμένος, γιατί δώσαμε τα πάντα, παίζαμε όμως με μία έτοιμη ομάδα. Δεν είναι καλύτερη ομάδα η Μέταλιστ, αλλά σε αυτά τα δύο παιχνίδια ήταν πιο έτοιμη. Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος απόψε αλλά η ομάδα έχει μέλλον. Εχουμε μπροστά μας πρωτάθλημα, κύπελλο και Γιουρόπα Λιγκ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ