ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Γεωργία - Ελλάδα: Με περιορισμένο κόσμο στην κερκίδα και μέτρα ασφάλειας ο αγώνας

Ο Δημήτρης Γιαννούλης της Εθνικής Ελλάδας μονομαχεί με τον Οτάρ Κακαμπάτζε της Γεωργίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο γήπεδο της Τούμπας | Τρίτη 30 Μαρτίου 2021
Ο Δημήτρης Γιαννούλης της Εθνικής Ελλάδας μονομαχεί με τον Οτάρ Κακαμπάτζε της Γεωργίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο γήπεδο της Τούμπας | Τρίτη 30 Μαρτίου 2021 INTIME SPORTS

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γεωργίας ανακοίνωσε τα μέτρα ασφάλειας για την αναμέτρηση με την Ελλάδα στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Το παιχνίδι της Γεωργίας με την Ελλάδα στο Μπατούμι (9/10, 19:00, COSMOTE SPORT 1 HD, live από το SPORT24) για την 7η αγωνιστική στον 2ο όμιλο της ευρωπαϊκής ζώνης, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, θα διεξαχθεί με κόσμο αλλά και αρκετούς περιορισμούς, όπως γνωστοποίησε η γεωργιανή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στην "Ατζαραμπέτ Αρένα, στις όχθες της Μαύρης Θάλασσας, παρότι συνήθως αγωνίζεται στο "Μπόρις Παϊχάτζε" της Τιφλίδας. Η ομοσπονδία θα επιτρέψει να γεμίσει με το 33% της συνολικής χωρητικότητας των περίπου 20.000 θεατών, δηλαδή κάτι λιγότερο από 7.000.

Η προσέλευση θα είναι ελεύθερη για όσους έχουν εμβολιαστεί πλήρως και για όσους παρουσιάσουν αρνητικό PCR το πολύ 72 ωρών.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ