THE SHOW MUST GO ON LIVE

Γεωργακόπουλος στο Show Must Go On Live: Ο Ολυμπιακός στα προκριματικά με ενίσχυση και χωρίς αποχωρήσεις ή Τσιμίκα

Ο Μπρούμα μετά το γκολ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ
Ο Μπρούμα μετά το γκολ στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ EUROKINISSI

Ο Σταύρος Γεωργακόπουλος αναφέρθηκε στην εκπομπή Show Must Go On Live με τον Παντελή Διαμαντόπουλο στο ζήτημα της μεταγραφικής ενίσχυσης του Ολυμπιακού και στις περιπτώσεις των Μπρούμα, Τσιμίκα, Λυκογιάννη και Τικίνιο.

Ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν έχει αρχίσει, όπως εξήγησε ο Σταύρος Γεωργακόπουλος στο Show Must Go On Live με τον Παντελή Διαμαντόπουλο, παρότι η φετινή χρονιά βρίσκεται σε εξέλιξη, με ένα μεγάλο στόχο όπως το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα επιδιώξουν πρώτα να ενισχυθούν το καλοκαίρι με φόντο τα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια να προχωρήσουν σε πωλήσεις (πχ. Μαντί Καμαρά) και εκκαθάριση του ρόστερ. Αν ο Ολυμπιακός παίξει στον 1ο προκριματικό γύρο, δηλαδή έχει υποχρεώσεις στις 6-7 Ιουλίου, τότε η προετοιμασία πρέπει να αρχίσει από τις 5 Ιουνίου. Ειδάλλως, όλα αρχίζουν δύο εβδομάδες αργότερα (σε αυτό θα παίξει ρόλο και το αν η Τσέλσι τερματίσει στην 4άδα της Premier League).

Η οδηγία, βάσει του ρεπορτάζ, είναι να μη φύγει κανένα σημαντικό γρανάζι της μηχανής του συλλόγου στα προκριματικά, αλλά αντιθέτως να υπάρξουν δύο προσθήκες. Ο Μπρούμα λογίζεται ως τέτοια, με τον Ολυμπιακό να μη δίνει τα 7.000.000 ευρώ που ζητά η Αϊντχόφεν, αλλά να συζητά νέο δανεισμό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς.

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν συγκαταλέγεται σε αυτές τις προσθήκες (ακούστηκε για επιστροφή με δανεισμό), αφού η Λίβερπουλ προτιμά να τον παραχωρήσει σε αγγλική ομάδα για να πάρει λεπτά συμμετοχής στην Premier League. Εκτός πλάνων μάλλον βρίσκεται κι ο Μπάμπης Λυκογιάννης με τον Τικίνιο, αλλά όχι και ο Δημήτρης Πινακάς.

Δείτε όλη την εκπομπή της Παρασκευής (14/5):

Photo Credits: Eurokinissi Sports

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ