ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Gazzetta dello Sport: "Στο ραντάρ της Μπολόνια ο Ταξιάρχης Φούντας"

Ο Ταξιάρχης Φούντας πανηγυρίζει γκολ του στον αγώνα της Ραπίντ Βιέννης κόντρα στην Άρσεναλ  για το Europa League.
Ο Ταξιάρχης Φούντας πανηγυρίζει γκολ του στον αγώνα της Ραπίντ Βιέννης κόντρα στην Άρσεναλ Ⓒ 2020 RONALD ZAK/ASSOCIATED PRESS

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Gazzetta dello Sport, η Μπολόνια ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού της Ραπίντ Βιέννης, Ταξιάρχη Φούντα, το καλοκαίρι.

Οι εμφανίσεις του Ταξιάρχη Φούντα με τη φανέλα της Ραπίντ Βιέννης έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον της Μπολόνια. Όπως υποστηρίζει η Gazzetta dello Sport και αναπαράγουν ΜΜΕ σε Ιταλία και Αυστρία, ο 25χρονος επιθετικός βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδα του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς.

Στη λίστα της Μπολόνια μέχρι πρότινος υπήρχαν τα ονόματα των Μάρκο Αρναούτοβιτς και Λαμέλα. Τώρα έρχεται να προστεθεί και αυτό του Ταξιάρχη Φούντα.

Όπως υποστηρίζει το ιταλικό δημοσίευμα, οι απαιτήσεις των Αυστριακών έχουν πέσει δεδομένου ότι το συμβόλαιο του Φούντα λήγει το 2022 και αναμένεται να ζητήσουν ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φούντας τη φετινή σεζόν μετράει 23 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Ραπίντ, έχει πετύχει 12 γκολ, ενώ έχει μοιράσει πέντε ασίστ.

Photo credits: ⓒ 2020 Ronald Zak/Associated Press

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ