ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Γαλατάσαραϊ: Διπλό "μπαμ" με Μέρτενς και Τορέιρα

Γαλατάσαραϊ: Διπλό "μπαμ" με Μέρτενς και Τορέιρα
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ ΣΤΟ YOUTUBE

Δύο σπουδαίες μεταγραφές με διαφορά μόλις εννέα λεπτών ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας (8/8) η Γαλατάσαραϊ, με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να εντάσσει στο δυναμικό της τον Ντρις Μέρτενς και τον Λούκας Τορέιρα.

Το διπλό μεταγραφικό χτύπημα που είχε οραματιστεί εδώ και αρκετές ημέρες η Γαλατάσαραϊ είναι πλέον πραγματικότητα, με την "Τσιμ Μπομ" να προχωράει σε δύο άκρως ποιοτικές προσθήκες στο ρόστερ της μέσω της απόκτησης των Ντρις Μέρτενς και του Λούκας Τορέιρα.

Ο πρώτος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Νάπολι, της οποίας αποτελεί τον κορυφαίο σκόρερ στην ιστορία της με 148 γκολ, ενώ για τον δεύτερο ήρθε σε συμφωνία με την Άρσεναλ, με αμφότερους να υπογράφουν τα συμβόλαιά τους και να ποζάρουν με την ερυθροκίτρινη φανέλα της "Γαλατά".

Όσον αφορά στον Μέρτενς, ο 35χρονος Βέλγος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια με ετήσιες απολαβές ύψους 2.900.000 ευρώ, ενώ θα πάρει και 1.100.000 ευρώ ως μπόνους υπογραφής.

Το deal με την Άρσεναλ κόστισε 6.000.000 ευρώ στη διοίκηση της Γαλατάσαραϊ, με τον 26χρονο Ουρουγουρανό μέσο να δίνει τα χέρια για τετραετές συμβόλαιο και το ετήσιο κασέ του να ανέρχεται σε 2.750.000 ευρώ.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SUPER LIG
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ