ΑΕΚ

Γαλανόπουλος για την επιστροφή του: "Νιώθω πιο δυνατός και είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια"

Ο Κώστας Γαλανόπουλος
Ο Κώστας Γαλανόπουλος PRINT SCREEN

Ο Κώστας Γαλανόπουλος σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που επέστρεψε μετά από ένα χρόνο και νιώθει πιο δυνατός και αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος επέστρεψε στη δράση μετά από ένα χρόνο, μπαίνοντας ως αλλαγή κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Έλληνας διεθνής μέσος σε δηλώσεις του στην COSMOTE TV εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή στη δράση αν και αρχικά αστειεύτηκε ότι έχει κάνει παρόμοια δήλωση πολλές φορές τελευταία, ωστόσο τόνισε ότι τώρα νιώθει πιο δυνατός και αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Γαλανόπουλος: Για την επιστροφή του στη δράση: "Καταρχήν νιώθω ότι έχω δώσει αυτή τη συνέντευξη… 100 φορές. Ειμαι χαρούμενος. Ειμαι πολύ χαρούμενος που συνδυάστηκε η επιστροφή μου στην πρώτη ομάδα με τη νίκη, γιατί την είχαμε ανάγκη".

Για το πώς νιώθει: "Έχω πολύ καθαρή εικόνα. Εκανα ακριβώς το ίδιο χειρουργείο, με τη διαφορά ότι τώρα έφτιαξα και τον σύνδεσμό μου. Νιώθω πιο δυνατός. Ειμαι στο καλύτερο σημείο του τραυματισμού αυτού, γιατί με ταλαιπωρεί δυο χρόνια. Είμαι όμως αισιόδοξος για τη συνέχεια".

Για το τακτικό παιχνίδι της ΑΕΚ: "Στην προετοιμασία δεν ήμουν όμως έμαθα τι γινόταν και παρακολουθούσα τις προπονήσεις. Μου ταιριάζει η πίεση και η γρήγορη ανάκτηση της μπάλας. Θα φτιαχτεί κάτι καλό. Χρόνος πίστη και υπομονή. Εχουν έρθει πολλοί νέοι παίκτες".

Για το νέο γήπεδο που είναι έτοιμη να μπει η ΑΕΚ: 'Για να είμαι ειλικρινής φανταζόμουν ότι θα είχα μπει πολύ νωρίτερα. Ηταν ένα προσωπικό στοίχημα. Πονάει να μην παίζεις, αλλά θα πονούσε δυο φορές αν δεν ήμουν εκεί".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ