ΑΕΚ

Γαλανόπουλος: "Ένας κύκλος δύο χρόνων με ατελείωτες θεραπείες έφτασε στο τέλος"

Γαλανόπουλος: "Ένας κύκλος δύο χρόνων με ατελείωτες θεραπείες έφτασε στο τέλος"
EUROKINISSI

Ο Κώστας Γαλανόπουλος, εκ των αρχηγών της ΑΕΚ, έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη περίοδο που πέρασε τα τελευταία δύο χρόνια, λόγω των τραυματισμών που αντιμετώπισε.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος πέρασε αρκετές δυσκολίες τα προηγούμενα χρόνια λόγω τραυματισμών με εξετάσεις και θεραπείες και έδωσε μάχη για να επιστρέψει στο αγωνιστικό του επίπεδο, στην οποία και βγήκε νικητής σε ατομικό αλλά και ομαδικό επίπεδο με την κατάκτηση του νταμπλ.

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ έκανε μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία μεταξύ άλλων ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν από την πρώτη μέρα και τον βοήθησαν να αφήσει πίσω του τις δύσκολες καταστάσεις.

"Ένας κύκλος δυο χρόνων με ατελείωτες εξετάσεις , ατελείωτες γνώμες , ατελείωτες θεραπείες , ατελείωτες προπονήσεις φτάνει στο τέλος του.

Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήταν κάθε μέρα εκεί για μένα όλη αυτή την περίοδο. Μόνο εσείς μάγκες μου ξέρετε τι πραγματικά έχουμε καταφέρει και τι έχουμε περάσει.

Τέλος χρωστάω ακόμη ένα ευχαριστώ σε όλους εσάς που με τα μηνύματα και την αγάπη σας με βοηθήσατε να φτάσω στο σήμερα αφήνοντας πίσω τις δύσκολες μέρες

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ