ΑΕΚ

"Γ@... την Αλβανία σου": Ο Ρότα απάντησε με χειροκρότημα σε βρισιές μερίδας οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα

"Γ@... την Αλβανία σου": Ο Ρότα απάντησε με χειροκρότημα σε βρισιές μερίδας οπαδών του ΠΑΣ Γιάννινα

Κάμερα από την κερκίδα κατέγραψε την επίθεση με ύβρεις που δέχθηκε ο Λάζαρος Ρότα μετά τη λήξη του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως επίσης και την αντίδρασή του.

Αποδέκτης ύβρεων από κομμάτι της κερκίδας του ΠΑΣ Γιάννινα υπήρξε ο Λάζαρος Ρότα της ΑΕΚ, όπως αποτυπώθηκε σε video που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Youtube η ιστοσελίδα Passports.gr.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που περπατούσε προς τα αποδυτήρια των Ζωσιμάδων αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα και το 2-1 της Ένωσης, ο (γεννημένος στην Κατερίνη) διεθνής αμυντικός άκουσε προσβλητικές εκφράσεις για την χώρα καταγωγής των γονιών του.

Ο ίδιος επέλεξε να μην ασχοληθεί ιδιαίτερα. Διατηρώντας ψύχραιμη στάση, χαμογέλασε πλατιά και απλώς χειροκρότησε. Προτού δε μπει στον εσωτερικό χώρο του γηπέδου έδειξε με τα χέρια και φώναξε το σκορ της αναμέτρησης που μόλις είχε ολοκληρωθεί.

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΑΕΚ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ