ΜΙΛΑΝ

Ιταλική ιστοσελίδα αποκάλυψε πως ο Ιμπραχίμοβιτς έσπασε τα μέτρα κορονοϊού και δείπνησε σε εστιατόριο

O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε αγώνα της Μίλαν κόντρα στην Αταλάντα για την Serie A
O Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς σε αγώνα της Μίλαν κόντρα στην Αταλάντα για την Serie A Ⓒ 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρέθηκε ξαφνικά στη δίνη ενός κυκλώνα, με ιταλική ιστοσελίδα να προβαίνει στην αποκάλυψη πως ο Σουηδός παραβίασε τα μέτρα κατά του κορονοϊού δειπνώντας μαζί με φίλους του σε εστιατόριο του Μιλάνου την Κυριακή.

Το Μιλάνο βρίσκεται εδώ και καιρό σε "βαθύ κόκκινο" όσον αφορά στο επίπεδο συναγερμού για τον κορονοϊό και τα εστιατόρια είναι μεταξύ των χώρων που πρέπει να μένουν κλειστά, ωστόσο η "Fanpage.it" υποστηρίζει πως ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς παραβίασε το σχετικό πρωτόκολλο και δείπνησε σε γνωστό εστιατόριο της πόλης που ανήκει σε φίλο του, έχοντας για παρέα μεταξύ άλλων και τον άλλοτε αμυντικό της Μίλαν, Ινιάτσιο Αμπάτε.

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εν λόγω ιταλικής ιστοσελίδας, που συνόδευσε το δημοσίευμα και με αρκετές φωτογραφίες με παρόντα τον "Ίμπρα" στο εστιατόριο, ο 39χρονος Σουηδός φορ είχε ζητήσει από το φίλο του, Τάνο Σιμονάτο, να ανοίξει το εστιατόριο για χάρη τους ώστε να γευματίσουν εκεί, κάτι που έκαναν γύρω στις 13:30 τοπική ώρα.

"Ο Ίμπρα, ο Αμπάτε και ένας ακόμα φίλος τους ήρθαν να με δουν, ήμασταν εκεί για μερικές ώρες και μετά πήγαν στο σπίτι τους", δήλωσε στην ιστοσελίδα ο ιδιοκτήτης, επιβεβαιώνοντας μερικώς το ρεπορτάζ, για να αρνηθεί ωστόσο πως ο Ιμπραχίμοβιτς απόλαυσε το δείπνο του εκεί.

"Ήταν κάτι το φυσιολογικό, μεταξύ φίλων, όπου βλεπόμαστε περιστασιακά. Δεν έφαγαν, απλά ήπιαμε μερικά ποτήρια κρασί". Ο ίδιος ο "Ίμπρα" δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το δημοσίευμα, με ανθρώπους του περιβάλλοντός του να υποστηρίζουν ωστόσο πως επρόκειτο απλά για ένα επιχειρηματικό ραντεβού που διήρκεσε μόλις μισή ώρα.

Υπενθυμίζεται πως ο επιθετικός των ροσονέρι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό τον Σεπτέμβριο του 2020 ενώ λίγο αργότερα συμμετείχε σε καμπάνια του γεωγραφικού διαμερίσματος της Λομβαρδίας όπου έλεγε μεταξύ άλλων στο σχετικό σποτ: "Χρησιμοποιήστε το μυαλό και σεβαστείτε τους κανόνες: αποστάσεις και μάσκες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Antonio Calanni/Associated Press

TAGS ΜΙΛΑΝ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ