ΑΤΑΛΑΝΤΑ

Φρόιλερ: "Ο Ολυμπιακός είναι σκληρή ομάδα αλλά και εμείς δεν πάμε πίσω"

Ο Ρέμο Φρόιλερ με τη φανέλα της Αταλάντα σε αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League | 2 Νοεμβρίου 2021
Ο Ρέμο Φρόιλερ με τη φανέλα της Αταλάντα σε αγώνα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League | 2 Νοεμβρίου 2021 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Ρέμο Φρόιλερ ξεκαθάρισε πως ουδείς στην Αταλάντα υποβαθμίζει το Europa League και ξεκαθάρισε πως άπαντες στην ομάδα του θέλουν τη διάκριση παρότι ξέρουν πως θα βρουν απέναντί τους ένα δυνατό σύνολο όπως είναι αυτό του Ολυμπιακού.

Η Αταλάντα καλόμαθε τους οπαδούς της σε ευρωπαϊκές υπερβάσεις τα προηγούμενα δύο χρόνια όμως φέτος δεν μπόρεσε να πάρει το εισιτήριο για τη νοκ-άουτ φάση του Champions League (φάση των 16) και πλέον είναι υποχρεωμένη να διεκδικήσει μέσα από δύο παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό την είσοδό της στις 16 καλύτερες ομάδες του Europa League.

Το γεγονός ωστόσο ότι θα αγωνιστεί από εδώ και πέρα τη φετινή σεζόν στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση δεν ρίχνει τον βαθμό αυτοσυγκέντρωσης των μπεργκαμάσκι, με τον Ρέμο Μάρκο Φρόιλερ να τονίζει με δηλώσεις του στην Gazzetta dello Sport πως η Dea είναι έτοιμη για τη νεά αυτή πρόκληση.

"Το Europa League δεν έχει λιγότερο πρεστίζ σε σύγκριση με το Champions League. Είναι μία πολύ ανταγωνιστική διοργάνωση όπου η Αταλάντα θα προσπαθήσει να έχει το δικό της λόγο.

Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μία σκληρή ομάδα όμως και εμείς δεν πάμε πίσω", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελβετός διεθνής μέσος, ο οποίος εξέφρασε επίσης την πίστη του πως έχει πείσει τον Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι με τις εμφανίσεις του για το πόσο επιθυμεί να προσφέρει ώστε να γίνει ακόμα πιο δυνατή η Αταλάντα.

TAGS ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROPA LEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ