ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φρικιαστικό τροχαίο με πρωταγωνιστή Μεξικανό ποδοσφαιριστή

Φρικιαστικό τροχαίο με πρωταγωνιστή Μεξικανό ποδοσφαιριστή

Ο Μεξικανός ποδοσφαιριστής που έπαιζε ως δανεικός στη δεύτερη ομάδα της Σεβίλης, Ζοάο Μάλεκ, προκάλεσε θανατηφόρο τροχαίο που κόστισε τη ζωή δύο ανθρώπων. (VIDEO)

Τραγωδία με πρωταγωνιστή παίκτη ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι με τη μορφή δανεισμού στη δεύτερη της Σεβίλης είχαμε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μεξικό. Πρωταγωνιστής ήταν ο 20χρονος Μεξικανός, Ζοάο Μάλεκ.

Ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος ανήκει στην Σάντος του Μεξικού και θα επιστρέψει στην ομάδα του στο τέλος του Ιουνίου, οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο στο τέλος του κειμένου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, παρέσυρε το προπορευόμενο όχημα και το πέταξε πάνω σε δέντρο. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το μπροστινό όχημα να κοπεί στα δύο και οι δύο επιβαίνοντες του να βρουν τραγικό θάνατο.

Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο και ήδη οι εξετάσεις έδειξαν ότι οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ο Ζοάο Μάλεκ δεν έχει κάποιον σοβαρό τραυματισμό και σύντομα αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη στιγμή του δυστυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ