ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεύτερη σερί γκέλα μετά το 14/14 η Παρί Σεν Ζερμέν!

PSG's Edinson Cavani, right, challenges for the ball with Strasbourg's Lamine Kone during the League One soccer match between Strasbourg and Paris Saint Germain at the Stade de la Meinau stadium in Strasbourg, eastern France, Wednesday Dec.5, 2018. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
PSG's Edinson Cavani, right, challenges for the ball with Strasbourg's Lamine Kone during the League One soccer match between Strasbourg and Paris Saint Germain at the Stade de la Meinau stadium in Strasbourg, eastern France, Wednesday Dec.5, 2018. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP PHOTO/JEAN-FRANCOIS BADIAS

Λίγες ημέρες μετά την πρώτη της γκέλα στο πρωτάθλημα η Παρί Σεν Ζερμεν έφερε δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, αυτή τη φορά στην εδρα της Στρασμπούρ. Νέα ήττα για την Μαρσέιγ του Μήτρογλου.

Όσα δεν φέρνει ο χρόνος τα φέρνει η ώρα αναφέρει η σοφή λαϊκή ρήση και κάπου εδώ θα μπορούσε να... κολλήσε ποδοσφαιρικά και η Παρί Σεν Ζερμεν. Η ομάδα του Τόμας Τούχελ άρχισε τη φετινή Ligue 1 με το εκπληκτικό "14 στα 14" που ουσιαστικά την έχρισε πρωταθλήτρια πριν καν μπει ο χειμώνας όμως στις δύο τελευταίες αγωνιστικές αγνοεί τη χαρά της νίκης.

Πριν από λίγες ημέρες ήρθε η πρώτη απώλεια βαθμών για τους Παριζιάνους, που αναδείχτηκαν ισόπαλοι 2-2 στην έδρα της Μπορντό ενώ το βράδυ της Τετάρτης έμειναν στο 1-1 στο εκτός έδρας ματς με την Στρασμπούρ.

Οι γηπεδούχοι ήταν μάλιστα εκείνοι που προηγήθηκαν στο 40' με εύτοχη εκτέλεση πέναλτι του Κένι, για να έρθει στο 71' ο Εμπαπέ (μπήκε αλλαγή στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου) για να κερδίσει με τη σειρά του πέναλτι και να το μετατρέψει σε γκολ ο Καβάνι για να διαμορφώσει το τελικό σκορ.

Παρά την ισοπαλία, η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας εξακολουθεί να απολαμβάνει χαώδη υπέρ της διαφορά έναντι της δεύτερης Λιλ, καθώς έχει 44 βαθμούς έναντι 30 των "λιλουά".

Από τα υπόλοιπα αποτελέσματα, ξεχωρίζει η εντός έδρας ήττα της Λιόν με 2-0 από την Ρεν ενώ η Μαρσέιγ του Κώστα Μήτρογλου (μπήκε αλλαγή στο 82' στη θέση του Ζερμέν) γνώρισε την ήττα με 3-2 από την Ναντ στο "Μποζουάρ".

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 16ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου

Νις - Ανζέρ 0-0

Αμιάν - Μονακό 0-2 (43' πεν. 90' πεν. Φαλκάο)

Μονπελιέ - Λιλ 0-1 (6' Πεπέ)

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου

Ντιζόν - Γκινγκάμπ 2-1 (14' Ζεανό, 86' Χανταντί / 79' Κοκό)

Μπορντό - Σεντ Ετιέν 3-2 (22' Μπριάντ, 57' πεν. Καμανό, 90' Κάστρο / 16' Ντιονί, 67' Καζρί)

Ναντ - Μαρσέιγ 3-2 (30' Σάλα, 45' Αμπντουλαγέ Τουρέ, 63' Μποσκίλια / 28' Σανσόν, 36' πεν. Τοβέν)

Λιόν - Ρεν 0-2 (41' Μπεν Αρφά, 43' Σιεμπατσέ)

Καέν - Νιμς 1-2 (90' Ονιάνγκ / 18' Μποζόκ, 91' Λαντρέ)

Ρεμς - Τουλούζ 0-1 (45' Σιλά)

Στρασμπούρ - Μαρσέιγ 1-1 (41' πεν. Κένι / 71' πεν. Καβάνι)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ LIGUE 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ