BUNDESLIGA

Φράιμπουργκ - Μάιντς 2-1: Νίκησε και έπιασε στην κορυφή την Ουνιόν η αντίπαλος του Ολυμπιακού

Ο Μαξιμίλιαν Έγκεσταϊν πανηγυρίζει γκολ της Φράιμπουργκ κόντρα στη Λειψία
Ο Μαξιμίλιαν Έγκεσταϊν πανηγυρίζει γκολ της Φράιμπουργκ κόντρα στη Λειψία 2022 AP PHOTO/MICHAEL SOHN

Η Φράιμπουργκ, αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, επικράτησε 2-1 της Μάιντς για την 8η αγωνιστική της Bundesliga και έπιασε την Ουνιόν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Στην κορυφή της βαθμολογίας σκαρφάλωσε η Φράιμπουργκ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League επικράτησε 2-1 της Μάιντς για την 8η αγωνιστική της Bundesliga και έφτασε στους 17 πόντους, μαζί με την Ουνιόν.

Η Φράιμπουργκ μπήκε δυνατά και άνοιξε στο σκορ μόλις στο 3ο λεπτό. Ο Γκρέγκοριτς έκανε το δυνατό σουτ από τα δεξιά της περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα.

Πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Γκρέγκοριτς έβαλε το πόδι του, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και έπειτα στο έδαφος, χωρίς να περάσει το γραμμή. Ο Κοφί ακολουθούσε και με το κεφάλι έκανε το 2-0.

Η Μάιντς επέστρεψε στο παιχνίδι στο 52'. Έπειτα από λάθος στην άμυνα των γηπεδούχων, ο Μπούρκαρντ από τα δεξιά της περιοχής τροφοδότησε τον Μαρτίν που μείωσε στο σκορ. Ωστόσο, το 2-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Η σύνθεση της Φράιμπουργκ: Φλέκεν, Γκούνερ, Λίνχαρτ, Γκίντερ, Σιλντίγια, Χέφλερ, Έγκεσταϊν (90+3' Κάιτελ), Γκρίφο (84' Βάισαουπτ), Κιερέ (69' Τζέονγκ), Ντοάν (69' Σάντε), Γκρέγκοριτς (84' Πέτερσεν)

Η βαθμολογία της Bundesliga

TAGS BUNDESLIGA ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ