ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ

Ο Φούτρε ζήτησε αυτόγραφο από τον Μέσι σε φανέλα της Ατλέτικο

Ο Λιονέλ Μέσι υπογράφει αυτόγραφο στον Πάουλο Φούτρε
Ο Λιονέλ Μέσι υπογράφει αυτόγραφο στον Πάουλο Φούτρε PRINT SCREEN

Ο Λιονέλ Μέσι έδωσε αυτόγραφο στον Πάουλο Φούτρε, με τον παλαίμαχο Πορτογάλο χαφ να του ζητά να υπογράψει φανέλα της Ατλέτικο.

Ο Πάουλο Φουέρτε ένας από τους κορυφαίους εξτρέμ που πέρασαν από το πορτογαλικά γήπεδα -και όχι μόνο-, φορώντας τη φανέλα των Σπόρτινγκ, Μπενφίκα και Πόρτο βρέθηκε στο Ντα Λουζ το βράδυ της Τετάρτης (5/10) για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν στο πλαίσιο του Champions League.

Ο 56χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Μαρσέιγ, Μίλαν, Ατλέτικο, Γουέστ Χαμ, είχε την ευκαιρία να μιλήσει για λίγη ώρα με τον Λιονέλ Μέσι, από τον οποίο ζήτησε να του υπογράψει φανέλα των "ροχιμπλάνκος".

Με ποστ στα social media λίγο αργότερα υποστήριξε ο σταρ των Παριζιάνων είναι μόλις ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από τον οποίο ζητά αυτόγραφο, με τον πρώτο να είναι επίσης από την Αργεντινή. Αυτός ήταν ο Ντιέγκο Μαραντόνα.

"Πέρα από τη σεμνότητα, είδα μόνο δύο αριστεροπόδαρους που μου φάνηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα. Δύο Αργεντινοί. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ο μόνος παίκτης που ζήτησα αυτόγραφο για μένα το 1987.

Σήμερα ζήτησα από τον Λιονέλ Μέσι το δεύτερο".

TAGS ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΝΤΙΕΓΚΟ ΜΑΡΑΝΤΟΝΑ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ ΓΑΛΛΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΙΣΠΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ