ΤΟΤΕΝΑΜ

Τότεναμ: Φωτιά στο κτίριο του γηπέδου όπου λειτουργούσε ως εμβολιαστικό κέντρο, απεγκλωβίστηκαν 300 άτομα

Το νέο γήπεδο της Τότεναμ
Το νέο γήπεδο της Τότεναμ © 2021 NICK POTTS / PA POOL / AP IMAGES

Ένα άσχημο περιστατικό συνέβη στο Tottenham Hotspur Stadium, καθώς ξέσπασε πυρκαγιά σε κτίριο του γηπέδου, όπου λειτουργούσε ως εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορονοϊού με την πυροσβεστική να εκκενώνει το κτίριο, βγάζοντας με ασφάλεια έξω από αυτό 300 άτομα.

Συναγερμός σήμανε στις τάξεις των ιθυνόντων της Τότεναμ, καθώς το πρωί της Πέμπτης (02/09) ξέσπασε φωτιά στο γήπεδο των "Spurs", σε ένα κτίριο εννιά ορόφων το οποίο λειτουργεί ως εμβολιαστικό κέντρο κατά του κορονοϊού, με αποτέλεσμα να κληθεί άμεσα η πυροσβεστική, όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ μεταξύ των οποίων η λονδρέζικη Standard.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, μετά από μια ώρα μάχης με τις φλόγες. Από το γήπεδο αποχώρησαν με ασφάλεια περίπου 300 άνθρωποι που βρίσκονταν στο γήπεδο, δίχως να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Η πυροσβεστική ανέφερε ότι από την πυρκαγιά προκάλεσε ζημιά μόνο σε έναν συμπιεστή αέρα. Μετά τη λήξη του συναγερμού οι φίλοι της ομάδας μπορούσαν να επιστρέψουν στο εμπορικό κατάστημα της ομάδας.

Η ενημέρωση της Τότεναμ

Η Τότεναμ προχώρησε σε επίσημη ενημέρωση για την πυρκαγιά, όπου μεταξύ άλλων, αναφέρει ότι το γήπεδο είναι εκ νέου λειτουργικό.

Επιπλέον αναφέρει ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε από πρόβλημα στο συμπιεστή αέρα στις κουζίνες. Οι άνθρωποι ασφαλείας έδρασαν άμεσα, ενώ με παρέμβαση της πυροσβεστικής εκκενώθηκε το κτίριο και τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά.

TAGS ΤΟΤΕΝΑΜ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ