ΕΛΛΑΔΑ

Φορτούνης: Το ξεχωριστό αντίο στον "ποδοσφαιρικό του πατέρα"

Φορτούνης: Το ξεχωριστό αντίο στον "ποδοσφαιρικό του πατέρα"

Ο Κώστας Φορτούνης θέλησε να πει ένα ξεχωριστό αντίο στον "ποδοσφαιρικό του πατέρα" όπως τον χαρακτήρισε, Απόστολο Γκαραγκάνη, που έφυγε από τη ζωή την Τρίτη (7/12) το πρωί.


Την Τρίτη (7/12) το πρωί σε ηλικία 58 ετών έφυγε από τη ζωή εντελώς ξαφνικά ο Απόστολος Γκαραγκάνης ο οποίος υπήρξε ένας από τους πρώτους προπονητές του Κώστα Φορτούνη και του αδερφού του στα Τρίκαλα.

Ο εκλιπών δούλευε με παιδιά μικρών ηλικιών προσφέροντας, μέσα από την ομάδα Δήμητρα/Απόλλων δεκάδες ποδοσφαιριστές στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ένας εκ των οποίων και φυσικά ο κορυφαίος όλων τους ο Κώστας Φορτούνης με τον μέσο του Ολυμπιακού να τον χαρακτηρίζει "ποδοσφαιρικό του πατέρα" στον αποχαιρετισμό του.

Ο διεθνής μέσος ανέβασε μια φωτογραφία με τον Απόστολο Γκαραγκάνη και με τον αδερφό του και έγραψε χαρακτηριστικά "καλό παράδεισο, ποδοσφαιρικέ μας πατέρα".

Φορτούνης: Το ξεχωριστό αντίο στον "ποδοσφαιρικό του πατέρα"

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ