ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Θέλω να είμαι υγιής, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να κυνηγάμε τη νίκη"

Φορτούνης: "Θέλω να είμαι υγιής, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να κυνηγάμε τη νίκη"
INTIME

Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε πως οι παίκτες του Ολυμπιακού βελτιώνονται, μετά από τη φιλική νίκη επί της Χάντερσφιλντ όπου βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, ενώ υπογράμμισε πως πρέπει να διατηρήσουν την ενότητά τους ενόψει της συνέχειας της σεζόν.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 2-0 της Χάντερσφιλντ στο πρώτο του φιλικό τεστ επί ισπανικού εδάφους και ο Κώστας Φορτούνης είχε συμμετοχή σε αυτό το αποτέλεσμα, πετυχαίνοντας το δεύτερο γκολ για τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Στο φινάλε του αγώνα, ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV έκανε λόγο για την βελτίωση της ομάδας του αλλα και την προσωπική του επιθυμία να είναι υγιής για να συνεχίσει τη δουλειά του στο γήπεδο.

"Δουλεύουμε σκληρά, θέλουμε να βγάλουμε αυτά που ζητά ο προπονητής. Βελτιωνόμαστε, έχουμε καλή ομάδα, πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να κυνηγάμε τη νίκη.

Κάνουμε δυνατές προπονήσεις, διπλές, δουλεύουμε για καλύτερη φυσική κατάσταση. Ήμασταν όντως φρέσκο σε αυτό το ματςι, όλοι θέλουμε δείξουμε ότι αξίζουμε.

Προσωπικά θέλω να είμαι υγιής, να δουλεύω και να συνεχίζω. Ο Μαρσέλο είχε ένα πρόβλημα στη γάμπα, μακάρι να μην είναι κάτι ιδιαίτερο και να είναι άμεσα μαζί μας", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ