ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φορτούνης: "Στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι ο καλύτερος και το φαβορί"

Φορτούνης:  "Στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι ο καλύτερος και το φαβορί"
Ο Φορτούνης κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλων - Ολυμπιακός EUROKINISSI

Ο Κώστας Φορτούνης απέφυγε να μιλήσει για φαβορί ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν και δήλωσε ότι θα φανεί στο γήπεδο ποια ομάδα είναι καλύτερη. "Ήρθαμε για τη νίκη" πρόσθεσε.

Ο Κώστας Φορτούνης εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν το βράδυ της Πέμπτης (25/2, 22.00), στη ρεβάνς για τους "32" του Europa. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός απέφυγε να μιλήσει για φαβορί και ξεκαθάρισε πως όλα θα φανούν στο γήπεδο.

Για το ματς: "Θα δούμε ένα παιχνίδι ανοιχτό και αύριο, ειδικά από την πλευρά της Αϊντχόφεν. Έχουμε το σκορ, πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να κάνουμε καλή άμυνα, και να επιτεθούμε σωστά όταν μας δοθεί η ευκαιρία για να κάνουμε εύκολο το έργο μας"

Είναι ένα έξτρα κίνητρο, θέλουμε να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Έχουμε αύριο τελικό, το πρώτο παιχνίδι στην έδρας μας πήγε καλά. Θέλουμε το βήμα παραπάνω γιατί αυτό θα μας βοηθήσει. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη.

Για το γκολ:

"Mακάρι να συνεχίσω την παράδοση, να σκοράρω, είτε να βοηθήσω πολύ την ομάδα μου και να πάμε στην επόμενη φάση".

Για το αν είναι φαβορί ο Ολυμπιακός:

"Φαβορί δεν θέλω να χαρακτηρίσω την ομάδα μου. Είμαστε δύο καλές ομάδες, στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι ο καλύτερος και το φαβορί. Στο πρώτο παιχνίδι δείξαμε ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα. Αύριο θα μπούμε στο γήπεδο για τη νίκη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ EUROPA LEAGUE ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ