ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Γκουαρδιόλα στον Φορτούνη

Ολυμπιακός: Τι είπε ο Γκουαρδιόλα στον Φορτούνη
GLOMEX

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος γράφει για τον θαυμασμό του αρχηγού του Ολυμπιακού σε Σίτι και Γκουαρδιόλα και την ατάκα του τελευταίου στο Καραϊσκάκη.

Εύκολα θα ξεχαστεί το ματς Ολυμπιακού- Σίτι και για τους δυο. Λογικό... Ούτε ξετρέλανε τους τηλεθεατές, ούτε σημαδεύει την ιστορία του συγκεκριμένου γκρούπ στο Champions league. Ωστόσο, πάντα μια ποδοσφαιρική ιστορία υπάρχει. Πάντα μπορεί να γεννηθεί κάτι, να προκύψει κάτι, να δημιουργηθεί ρε παιδί μου και κάτι το οποίο θα τραβήξει τα βλέμματα, θα προκαλέσει και καμιά απορία.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα τον έψαχνε τον Φορτούνη. Τον γύρευε από το πρώτο παιχνίδι. Ρώτησε γιατί δεν πήγε στην Αγγλία ο διεθνής μέσος. Και έκανε και σχετικές δηλώσεις αν θυμάστε. Που να 'ξερε δηλαδή, ότι ο Φορτούνης είναι υποστηρικτής της Σίτι και θαυμάζει απεριόριστα τις προπονητικές δεξιότητες του Καταλανού.

Αυτό βέβαια είναι απλά μια έξτρα πληροφορία στην ιστορία. Μια γαρνιτούρα στο κυρίως πιάτο. Γιατί εδώ που τα λέμε, το να μιλάει με τα καλύτερα λόγια ένας τέτοιος κόουτς για έναν ποδοσφαιριστή, είναι ιδιαιτέρως τιμητικό. Και για τον παίκτη και για την ομάδα στην οποία ανήκει.

Όταν τελείωσε το ματς Ολυμπιακού- Σίτι στο Καραϊσκάκης, όλοι είδαν τους δυο άνδρες να αποχωρούν χαμογελαστοί και να τα λένε. Και η αλήθεια είναι, πως ούτε ο Πέπ ρώτησε τον Φορτούνη γιατί δεν ταξίδεψε στο Μάντσεστερ, ούτε ο δεύτερος είπε στον Ισπανό για την προτίμησή του στην συγκεκριμένη ομάδα.

Τι είπαν λοιπόν; Βασικά η καλή ατάκα άνηκε στον Γκουαρδιόλα. Και είχε να κάνει με την φάση του 88ου λεπτού της αναμέτρησης. Ο Κώστας ήταν στην αριστερή πλευρά του γηπέδου, βρέθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή της Σίτι, είχε μια καλή και ...γεμάτη μπάλα στο δεξί του πόδι, σούταρε, αλλά η κατάληξη ήταν λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

Κατά την αποχώρηση λοιπόν από τον αγωνιστικό χώρο, ο Φορτούνης χαιρέτησε τον Γκουαρδιόλα, ο οποίος γελαστός του ομολόγησε: "'Οταν σε είδα να σουτάρεις, είπα από μέσα μου, πάει, το έβαλε..".

Έβαλαν τα γέλια και οι δυο, η μπάλα δεν έκανε την χάρη στον Ολυμπιακό, η Σίτι γλίτωσε την ισοφάριση και πλέον ο ένας ετοιμάζεται για τον Άρη και ο άλλος για την Μπέρνλι. Όμορφες, σύντομες ποδοσφαιρικές ιστορίες...

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ CHAMPIONS LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ