CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: Η αγκαλιά Φορτούνη και Γκουαρδιόλα

Η αγκαλιά του Φορτούνη στον Γκουαρδιόλα
Η αγκαλιά του Φορτούνη στον Γκουαρδιόλα PRINT SCREEN VIDEO

Ο Κώστας Φορτούνης είχε θερμό εναγκαλισμό με τον Πεπ Γκουαρδιόλα μετά τη λήξη της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Σίτι. Ο Καταλανός είχε πλέξει το εγκώμιο του Έλληνα μέσου μετά το ματς του Μάντσεστερ, στο οποίο είχε μείνει εκτός αποστολής. (VIDEO)

Ο λαβωμένος Ολυμπιακός πάλεψε απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά δεν απείλησε και η αγγλική ομάδα που ήταν ανώτερη, επιβλήθηκε δίκαια 1-0 με γκολ του Φόντεν (36’).

Δευτερόλεπτα μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ιταλού διαιτητή Μάσα, ο Πεπ Γκουαρδιόλα μπήκε στο γήπεδο, όπως το συνηθίζει, για να συγχαρεί τους παίκτες του.

Την παρουσία του αντιλήφθηκε ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος δεν ξέχασε τα καλά λόγια του Ισπανού κόουτς της Σίτι μετά από το πρώτο παιχνίδι κι ας μην βρισκόταν στο γήπεδο.

Τον πλησίασε, του έδωσε το χέρι, ο Πεπ τον αγκάλιασε και περπάτησαν μαζί προς τη φυσούνα, συζητώντας και για τη φάση που λίγο έλειψε ο αρχηγός του Ολυμπιακού να κάνει τη ζημιά στο 88ο λεπτό με το σουτ που επιχείρησε προς την εστία του Έντερσον.

Ο Καταλανός προπονητής στο ματς του Έτιχαντ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League είχε πλέξει το εγκώμιο του Θεσσαλού, ο οποίος ήταν εκτός αποστολής για εκείνο το ματς "Δυστυχώς δεν είδα τον Φορτούνη σήμερα που είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ